Új szépségőrület: nézz ki úgy, mintha másnapos lennél!

Forrás: Instagram/paruru_run -
másnaposság arcpír haj Japán smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elépesztő őrület indult hódító útjára: trend lett a zsíros hatású haj és a pirosra sminkelt szem. 

Te sem szívesen néztél tükörbe egy-egy átbulizott éjszaka után? Akkor most jó hírrel szolgálhatunk: divat lett másnaposan kinézni.

Forrás: Instagram/paruru_run

A Japánból indult új őrület alapfilozófiája, hogy menő dolog a zsíros, lelapult, kissé elhanyagolt frizura, illetve az ilyenkor szokásos szem alatti pirosság és duzzadás.

Forrás: Instagram/paruru_run

A trend olyannyira nagy népszerűségnek örvend, hogy már komplett oktatóvideók is készültek arról, hogyan érhetik el a lányok a másnapos hatást.

Van még új a nap alatt: a buborék, vagy más néven púpos manikűrről hallottál már?

A legjobb tippek másnaposság ellen

Persze aki mégsem szeretne úgy kinézni, mintha másnapos lenne, annak ajánljuk figyelmébe a Life.hu legjobb tippjeit, amelyeket érdemes megfogadni egy-egy átmulatott éjszaka után. És a körte csodás hatásáról hallottál már? Kattints ide a cikkünkért!
Rövidre vágatta haját Tóth Gabi - Igazi kaméleonhttp://www.life.hu/trend/20150804-rovidre-vagatta-hajat-toth-gabi.htmlFodrásznál járt Tóth Gabi, majd az eredményt azon nyomban meg is mutatta az Instagramon követőinek. Fotó: Margitay Klára/Life.humiddleon21641443Trend--Lilu bevállalta! Éder Krisztián minimál sminkben fotózta a magyar műsorvezetőthttp://www.life.hu/trend/20150806-lilu-musorvezetot-smink-nelkul-fotozta-eder-krisztian-divatfotos.htmlA magyar műsorvezető a hétköznapokon is minimális arcfestéket használ, az egykori tinibálvány legújabb fotósorozatához azonban még ezt is elhagyta. Íme, Lilu teljesen csupasz és természetes arca!TrendOrigoÍgy változott a menyasszonyi frizuratrend 60 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150804-igy-valtozott-a-menyasszonyi-frizuratrend-az-elmult-60-ev-alatt.htmlAhogy múlnak az évek, úgy változik a világ és vele a divat is. Egy azonban örök: minden menyasszony ragyogni szeretne életének legfontosabb napján.TrendOrigoHihetetlen átalakulás! Még egy elképesztő videó a smink erejérőlhttp://www.life.hu/trend/20150805-igy-keszitsd-el-a-tokeletes-lila-sminket-szuper-oktato-video.htmlSzámtalanszor mutattuk már be, mennyire megváltoztathatja arcunkat egy jó smink. Most egy újabb döbbenetes videót találtunk arról, mekkora hatással bírhat a festék. Trend--Laza? Szexi? Egyenes? Göndör? Születésnapod elárulja, milyen frizura illik hozzádhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-hajhoroszkop-amilyen-a-csillagjegyed-olyan-frizura-illik-hozzad.htmlSzámodra melyik frizura az igazi? Ha minden jegynek saját stílusa van, akkor saját, egyedi frizurával is rendelkezik. A frizurahoroszkóp nem feltétlenül jelent egyfajta hajat, hanem egy típust, mely sok minden által befolyásolva változtatható. Te milyen jegyben születtél?HoroszkópThinkstockKönnyű arckrémek nyári smink alá - ezek biztosan beválnakhttp://www.life.hu/trend/20150731-konnyu-arckremek-nyari-smink-ala-ezek-biztosan-bevalnak.htmlA bőrápolás télen-nyáron fontos, ám a melegben érdemes tápláló, mégis nagyon könnyed arckrémet használnod a smink alá. De milyen szempontok szerint érdemes válogatni? Larion Oscar sminkmester elárulja!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.