Sminkelj úgy, mint Cara Delevigne!

modell szépségápolás Cara Delevinge smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cara Delevigne jött, látott és győzött: seperc alatt vette be a divatvilágot. A szupermodell - akiről nemrég kiderült, hogy egész tehetséges színésznő is - ma ünnepli 23. születésnapját, ez alkalomból megkértük Larion Oscar sminkmestert, mutassa meg nekünk, mi Cara állandóan makulátlan sminkjének titka. Érdemes tanulni tőle!

Formáld a szemöldöködet!

Cara a natúr smink jeles képviselője. Karakteres szemöldöke egy lavinát indított el, megteremtve napjainkban a természetes, vastag-szemöldök kultuszt. Számos szemöldökformázó került ezzel egy időben piacra, hisz csinosítani, ápolni kell, hogy rendezett és természetes hatású legyen, főleg azoknak, akiknek nem olyan dús és vastag a szemöldöke.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Natúr smink mindörökké

Cara szögletes, kissé férfias arcának a szemöldöke ad keretet, abszolút ez uralja. Általában a no makeup trend alapján készíti el természetes megjelenését, a hangsúlyt a szemére helyezi. Az arctisztítás és hidratálás után primerrel tökéletesíti bőrének szerkezetét, így megágyazva az alapozónak. Könnyű, folyékony alapozóvalegységesíti bőrének színét, amit általában kézzel helyez fel, mert így még lágyabb hatású lesz az alapozó. A szem alatti területet 2 árnyalattal világosabb színű korrektorral világosítja ki. Highlighterrel kiemeli az arccsontját, az orrnyergét valamint a kupidóívet, amit szépen összedolgoz az alapozóval. Majd matt bronzosítóval az arccsontját élénkíti, hangsúlyozva arcának szögletes hatását. Szemöldökét finoman élénkíti szemöldökceruzával, amit száliránynak megfelelően kifésül, végül a kósza szálakat szemöldökspirállal rendezgeti el.

Hangsúly a szemen

Szemhéjára bézs színt satíroz, majd egy középbarna árnyalattal hangsúlyozza a mélyítővonalát. A szempillatövébe egy kifelé vastagodó ívelt, fekete tusvonalat húz. Így egyensúlyba kerül a szemjáték a karakteres szemöldökével. Az alsó pillatőhöz bronzbarna színt satíroz, hogy lágyabb legyen a tekintete. Szempilláit extra fekete, dúsító szempillaspirállal koronázza meg. Ajkát rendszerint csak ajakápolóval hangsúlyozza, és ha az alakalom megkívánja, inkább a nude, azaz a természetes árnyalatú ajakrúzsokatrészesít előnyben. De nagyon jól mutat rajta a részegítő borvörös ajakrúzs is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.