Miley Cyrus modell Stella Maxwell Victorias Secret ezüst ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi kedvenc modellpajtija, Stella Maxwell csillogó, magasan felsliccelt ruhában népszerűsítette a Victoria's Secret új kollekcióját.

Stella Maxwell kétségtelenül érzi, mi a szexi. A Victoria's Secret angyala a minap Londonban vett részt a fehérneműmárka legújabb, Body elnevezésű kollekciójának bemutatóján, ahol egy ezüstösen csillogó, magasan felsliccelt ruhában végezte munkáját és népszerűsítette az alakformáló bugyikat és melltartókat.

Forrás: Northfoto

Nem csoda, hogy Miley Cyrusnak is megakadt a szeme a 24 éves szőkeségen: a két fiatal nyár elején melegedett össze, szerelmük pedig azóta is tart, legutóbb például egy parkolóban kapták őket lencsevégre, amint hevesen egymásnak estek.

Miley Cyrus meztelenül bulizott, majd meglovagolt egy macskáthttp://www.life.hu/sztarok/20150804-miley-cyrus-meztelenul-bulizott-majd-meglovagolt-egy-macskat.htmlA botrányhősnő mögött egy újabb termékeny nap áll, amikor is meztelenül partizott, majd meglovagolt egy macskát.TV + Sztárok--Megszólalt a megvert győri modell: ˝Annyira emlékszem, vérben úszott az arcom˝ http://www.life.hu/news/20150812-megvertek-gyori-modellt-kalman-csillat-balatonfureden-annyira-emlekszem-verben-uszott-az-arcom.htmlA szépséges fitnessmodell szórakozni indult egy balatonfüredi diszkóba, ám csúnya véget ért az este: megverték és súlyos sérüléseset szerzett.NewsOrigoMiley Cyrus meztelenül bulizott, majd meglovagolt egy macskáthttp://www.life.hu/sztarok/20150804-miley-cyrus-meztelenul-bulizott-majd-meglovagolt-egy-macskat.htmlA botrányhősnő mögött egy újabb termékeny nap áll, amikor is meztelenül partizott, majd meglovagolt egy macskát.TV + Sztárok--Hölgyeim, ezért érdemes edzeni! Álompopsival hódítja meg a Balatont a magyar fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150810-csorgo-adrienn-magyar-fitneszmodell-nagyon-szexi-fotot-tett-fel-a-netre.htmlHa még nem lenne ma elég meleged, nézd meg Csörgő Adrienn szuperszexi fotóját! A magyar fitneszmodell alakja eszméletlen - íme a bizonyíték. Ez Zsír!OrigoHoppá! Palvin Barbi újabb szupersztár oldalán szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-palvin-barbara-es-adrian-grenier-kozos-foton.htmlPalvin Barbit már nem először láthatjuk Adrian Grenier, a Törtetők sztárjának oldalán...TV + Sztárok--Lenyűgöző fotósorozat a modellről, aki elveszítette arca egy részéthttp://www.life.hu/drlife/20150809-elizaveta-bulokhova-modell-elveszitette-allkapocscsontjanak-nagy-reszet-rak-miatt.htmlElizaveta Bulokhova karrierje csúcsán és első gyermekével a pocakjában tudta meg: rákja van. A modell állkapcsának 95%-át el kellett távolítani.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.