MTV Video Music Awards vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan tényleg vége a nyárnak, ezt pedig a szaporodó díjátadók is jelzik. Helyi idő szerint vasárnap este tartják Amerikában az MTV Video Music Awards díjátadót, ahol idén is garantáltan látunk majd jó pár botrányos szettet. Addig is, amíg várakozunk, összeszedtünk néhány olyan ruhakölteményt az utóbbi évekből, amelyek ezért vagy azért, de alaposan beleégtek a retinánkba. 

Gwen Stefani - 1998

Forrás: Northfoto

Ha akkor azt mondja nekünk valaki, hogy fogunk mi még rajongani Gwen stílusáért, fix, hogy nem hiszünk neki. A képeket nézegetve ez a kék frizura kissé sokkoló volt...

Pamela Anderson - 1999

Fűző és puncsszínű, tollas kalap - 16 éve tényleg így festett egy szexszimbólum?

Forrás: AFP/Henny Ray Abrams

Lil' Kim - 1999

Úgy fest, az énekesnő már évtizedekkel ezelőtt is a mellbimbótapasz híve volt...

Forrás: AFP/Henny Ray Abrams

Christina Aguilera - 1999

Ez már majdnem állatminta-orgia!

Forrás: AFP/Henny Ray Abrams

Britney Spears - 2002

Vad bőrszerkó és gladiátorszandál - Britney kedvence 13 éve kétségkívül a szado-mazo volt.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Paris Hilton - 2004

Szolibarna bőr, világító szőke haj, rémesen túlzsúfolt ruha - ez a nő csakis Paris Hilton lehet!

Forrás: AFP/Peter Kramer

Rihanna - 2007

Ez ám a rózsaszín! Ririnek 8 éve még nem volt lételeme a megdöbbentés.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Jennifer Lopez - 2009

Megnyugtató tudni, hogy JLo sem volt mindig szuperstílusos és überszexi latin istennő...

Forrás: AFP

Bonnie McKee - 2010

Valószínűleg ez a darab minden idők legrövidebb miniruhája...

Forrás: AFP/Robyn Beck

Cher - 2010

Szóval így fest egy szupersztár 64 évesen.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Lady Gaga - 2010

A világsztár nyershús-ruhája valószínűleg mindent felülmúl, és nehéz lesz valaha is túlszárnyalni.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Katy Perry - 2011

A színeket és a fazonokat látva az énekesnő 4 éve úgy festett, mint egy rossz ízlésű tanár néni.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Nicki Minaj - 2011

A legrövidebb után íme a legszínesebb ruha a gála történelmében.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Erin Wasson - 2003

Fogalmunk sincs, mikor és hol modellkedett Erin, de ez a ruha - már ha annak lehet nevezni - nem sokat hagy a képzeletre.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Miley Cyrus - 2013

Emlékezetes MTV VMA-s frizura? A művésznő mémáradatot indított el 2 éve cuki szarvacskáival.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Amber Rose - 2014

A méretes fenekű celebnő tudta, hogy tavaly mivel hívja fel magára a figyelmet. De ezen ki lepődik meg?

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Terepzöld, élénklila, klasszikus piros - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!http://www.life.hu/trend/20150826-divat-es-trend-oszi-trendszinek-2015-16-osz-tel.htmlLassan beköszönt a borongós idő és búcsúzhatunk a lenge nyári holmiktól, ám az őszi-téli szezon mindig sokkal izgalmasabbnak ígérkezik a divat szempontjából. Pláne, amikor a nagy tervezők új kollekciói közül szemezgethetünk! Inspirálódjatok, lessetek el tippeket, trükköket, új ötleteket - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!Trend--Kadmiumsárga, Kasmírrózsaszín, Marsala - ezek lesznek a 2015-ös ősz trendszíneihttp://www.life.hu/trend/20150721-zoldesszurke-faradt-narancs-orchidea-ezek-lesznek-a-2015-os-osz-trendszinei.htmlA Pantone minden évben meghatározza a vezető trendszínt. 2015 a marsala éve, de emellett minden évszakban vannak még vezető árnyalatok. Mutatjuk is, melyek lesznek ezek idén ősszel!Trend--Heidi Klum a karmaival sokkol - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150814-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-heidi-klum.htmlImádjuk a szabadon hagyott vállakat, a különleges megoldásokat, de a karmokkal nem tudunk megbékélni. Heidi Klum azonban igen, sőt mi több, egész héten ilyenekkel ékeskedett - a Life.hu heti stílusmustrájában meg is mutatjuk őket!TrendAFPKylie Jenner bikinis fotókkal pipálja le Kim Kardashiant http://www.life.hu/trend/20150815-kylie-jenner-szexi-bikinis-fotoi-felkerultek-a-kozossegi-oldalra.htmlKim Kardashian a második gyermekét várja, így jobb dolga is van annál, mint hogy bikinis képekkel lepje el a világhálót. A családi szelfiátlagot azonban húga, Kylie Jenner igencsak emeli fürdőruhás képeivel. TrendOrigoTaníts minket, Blake Lively! Stílusleckék a szülinapos színésznőtőlhttp://www.life.hu/trend/20150824-blake-lively-szineszno-szulinapos-igy-valtozott-a-stilusa.htmlVitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől!TrendAFPTartós legyen és ragyogó - fedezd fel a szemhéjkrémek világát!http://www.life.hu/trend/20150818-szemhejkrem-kisokos-larion-oscar-tippjei.htmlEgyre népszerűbbek a szemhéjporok helyett a krémek, hiszen praktikusabbak, kényelmesebbek és nagyon könnyű dolgozni velük. Larion Oscar sminkmester elárulta, ő miért kedveli őket annyira. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.