Méretes hátsók vették be Hollywoodot - lassan leáldozik a fokhagymagerezd-popsik ideje?

Kim Kardashian popsi Nicki Minaj Khloe Kardashian Amber Rose Hollywood fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Persze, hogy irigykedünk Alessandra Ambrosi apró, de kerek popsijára, Miranda Kerr vonalaira, JLo és Beyoncé formás hátsójára. De fellélegeztünk, amikor megláttuk Khloé Kardashian legújabb fotóit. A celebklán egyik oszlopos tagja hihetetlenül dögös, sportos, a feneke pedig gyönyörű - még női szemmel is. Pedig nem túl kicsi, sőt kimondottan méretes, de hogy formás, feszes, ahhoz kétség sem férhet. Íme négy nő, akiknek a popsija mellett még Beyoncé hátsója is kicsinek tűnik, mégsem bánnánk, ha ilyennek születtünk volna.

Khloe Kardashian

Listánkon két Kardashian lány is szerepel, de kezdjük mindjárt aktuális kedvencünkkel. Khloe bokszol, kardiózik, súlyt emel és pilatesezik - nála nem telik el nap edzés nélkül. Saját bevallása szerint még sosem műtötték a testét, és soha nem fogyasztott táplálékkiegészítőket. Alakját az edzés mellett annak köszönheti, hogy ügyel arra, mekkora adagokat eszik. A cukorfogyasztás az életmódjának másik sarkalatos pontja: amennyire csak lehet, igyekszik kizárni az étrendjéből ezt a hozzávalót. Az eredmény? Szerintünk magáért beszél!

Forrás: Instagram/ Khloé Kardashian

Kim Kardashian

Akármennyire is kiakaszt bennünket sokszor rémes szettjeivel a celeblány, azt mi is belátjuk, hogy popsitéren szinte verhetetlen. Húgához hasonlóan a méretes, kerek fenék nála is adottság, mondjuk róla már kevésbé hisszük el, hogy sosem plasztikáztatott. Hátsója évek óta uralja a magazinok címlapjait, és erre ő is mindig rátesz egy lapáttal. Amikor azt hisszük, hogy kacérabb képet már nem tehet fel a világhálóra, mindig felülmúlja önmagát. Hogy a genetikán kívül mit tesz az alakjáért? Kim az első terhessége után kezdett igazán életmódot váltani, és megtanulta az egészséges étkezés minden csínját-bínját. Emellett sokat is edz, amit megtehet, hiszen más dolga sincs: naponta izzad a futópadon, köredzést végez, és súlyzózik. Két kedvenc fenékgyakorlata van: az egyik a kitörés, ami gyönyörűen formálja a popsit és a combokat. A másik a pilatesedzésekről is ismert "úszás", ami a hát mellett főképp a farizmokra hat - ITT megtanulhatod, hogyan kell végezni.

Forrás: Paper Magazine

Amber Rose

Az előadó-művésznő - Kimhez hasonlóan - imádja méretes fenekét mutogatni az internet népének. Hogy mit tesz érte? Amit csak lehet. Szülése előtt azt nyilatkozta, nem csinál nagy ügyet az alakjából, mert gyűlöli a diétákat. Nem volt szüksége edzőre, inkább futott, amennyit csak tudott, hogy tartsa a formáját, mert úgy volt vele, hogy többet mozog, de akkor ehet is. 2013 elején született meg első gyermeke, ám a terhesség alatt felszaladt kilókkal neki is meg kellett küzdenie. Nem pár dekáról beszélnünk - a modellnek 50 kiló leadása volt a cél. Ehhez pedig segítség kellett, így felkereste Jeanette Jenkinst, aki többek között Alicia Keyst és Pinket is lefogyasztotta a szülés után. Amber napirendjébe bekerült a power jóga, a kickbox, a futás és a sprintek - mindez napi másfél órában. Persze semmit sem ér az edzés megfelelő étkezés nélkül - a modell elhagyta a gyorsételeket az étrendjéből, és bár mindent evett, az adagokra figyelt oda nagyon. Az eredmény magáért beszél, de 9 hónap kellett a fogyáshoz.

Forrás: Instagram/amberrose

Nicki Minaj

A rapperlány Trinidad és Tobagón született, így ő is a méretes, kerek fenekű karibi nőkhöz tartozik. Combjai vastagok, dereka viszont nagyon karcsú, a feneke pedig szupernőies. A tánc mellett Nicki napi 30 percet tölt az ellipszis tréneren, ami nemcsak a felsőtestet mozgatja át, de a far és combizmokat is edzi. A futás is szerepel az edzéstervében, csakúgy mint a kitörések és a planking. Ha pedig úgy érzi, gond van a súlyával, az edzés mellett kicsit odafigyel az étkezésére: csökkenti a cukor- és keményítőtartalmú ételek fogyasztását, és inkább a zöldségeket és gyümölcsöket részesíti előnyben.

Forrás: Instagram/Nicki Minaj

Neked bejönnek a méretes popsik?

Hajrá kerek, formás popsi! Ezek a legjobb farizomgyakorlatok nőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150611-edzes-es-testmozgas-farizomgyakorlatok-noknek.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe, ha pedig még van pár hét a nyaralásig, akkor bátran növelheted az edzésadagodat. Múlt héten már összeszedtük a legjobb hasizomgyakorlatokat, melyekről az utóbbi években a Life.hu-n olvashattál, most azonban indulhat a popsi edzése!Ez Zsír!ThinkstockNarancsfarm combon, popsin, hason - még felveheted a harcot a nyár gyűlölt ellenségével!http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-narancsbor-elleni-kezelesek-tenyleg-hatasosak-e-mit-mond-a-szakerto.htmlTavaszi ruhavásárlás, próbafülke, rémes fények, és hopp, mi az ott a combomon? És a fenekemen? Valahogy így kezdődik, amikor az ember lánya tavasszal elhatározza, hogy most márpedig megszabadul a gyűlölt narancsbőrétől. De ez tényleg lehetséges, vagy úgyis a genetika számít? Szakértőket faggatunk trükkökről, új eljárásokról és a kezelések hatékonyságáról. Ez Zsír!ThinkstockHölgyeim, ezért érdemes edzeni! Álompopsival hódítja meg a Balatont a magyar fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150810-csorgo-adrienn-magyar-fitneszmodell-nagyon-szexi-fotot-tett-fel-a-netre.htmlHa még nem lenne ma elég meleged, nézd meg Csörgő Adrienn szuperszexi fotóját! A magyar fitneszmodell alakja eszméletlen - íme a bizonyíték. Ez Zsír!OrigoDarázsderék, álompopsi - ehhez nem is kell más, csak az Instagram?http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-vilagsztarok-instagrammon-es-az-eletben-mikor-tunnek-sokkal-vekonyabbnak.htmlTökéletesen kerekedő popsi, ránctalan arcbőr, piszkafa combok - ezek jól mutatnak a fotókon. Ám sok sztár - akik egyébként is teljesen normális alakkal rendelkezik - nem elégszik meg ezzel, így sokszor addig trükköznek, míg például az Instgramon díszelgő képükön jó pár kilóval kevesebbnek tűnnek. Íme, néhány látványos sztárfogyás - a technika segítségével. Ez Zsír!--Micsoda combok, micsoda popsi - A legjobb testű sztárok 2014-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141222-a-legjobb-testu-sztarok-2014-ben-jennifer-lopez-doutzen-kroes-sarka-kata-szollath-niki.htmlJLo teste szebb, mint valaha, de az idén sikert sikerre halmozó magyar lányok simán felveszik vele a versenyt. Megmutatjuk, kik azok a hazai hírességek és világsztárok, akik edzése és tökéletesre formált teste mozgásra sarkallt bennünket 2014-ben. Ez Zsír!OrigoNagy súlyokkal lesz kerek a popsi! Török Annának ez nagyon beválthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140902-torok-anna-szineszno-a-baratok-kozt-bambija-fitneszmodell-lett-elarulta-mit-es-hogyan-edz.htmlNéhány hónapig láthattuk a Barátok köztben Török Annát, Bambi megformálóját. A színésznő már nem játszik a sorozatban, zenés darabokban és musicalekben azonban annál inkább. Sőt, most egészen új dologban próbálja ki magát: fitneszmodellkedni kezdett. Erről mesélt a Life.hu-nak.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.