Pamela Anderson meglepő vallomása: Szerinte a szépség belülről fakad

elutasítás színésznő Jane Fonda botox tükör túlzás Brigitte Bardot Baywatch kivétel Pamela Anderson kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves színésznő meglepő vallomással állt elő arról, hogy mi a véleménye a botoxolásról.

El sem tudjuk képzelni, hogy van olyan nő hollywoodban, aki nem botoxoltat. Úgy látszik azonban, hogy mégis akad egy kivétel. Ezt sem hittük volna, de ő bizony a Baywatch egykori kebelcsodája, Pamela Andreson.

Forrás: YouTube

„Én voltam az utolsó ember, aki kipróbálta a botoxot, de tény, hogy kipróbáltam. De borzasztóan éreztem tőle magam, olyan volt, mintha a szemem besüllyedne a fejembe. Tükörbe nézve, mintha nem is én lettem volna” – nyilatkozta. „A szépségnek az egészséges útját keresem. Sok mindent tehetünk azért, hogy jól nézzünk ki ebben a korban is, de sokan túlzásba esnek” – folytatta a meztelenül állatokért kampányoló híresség.

„Az anyukám is nagyon jól néz ki. Imádom Jane Fondát és Brigitte Bardot. Ők mind jó példák arra, hogy a szépség belülről fakad.” Amikor megkérdezték tőle, hogy érzi magát közel az ötvenhez, ezt válaszolta: „Ez van. Egyébként is egyre fiatalabbnak érzem magam.”

Terepzöld, élénklila, klasszikus piros - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!http://www.life.hu/trend/20150826-divat-es-trend-oszi-trendszinek-2015-16-osz-tel.htmlLassan beköszönt a borongós idő és búcsúzhatunk a lenge nyári holmiktól, ám az őszi-téli szezon mindig sokkal izgalmasabbnak ígérkezik a divat szempontjából. Pláne, amikor a nagy tervezők új kollekciói közül szemezgethetünk! Inspirálódjatok, lessetek el tippeket, trükköket, új ötleteket - bemutatjuk 2015 őszének trendszíneit!Trend--Így fest Majka talpig sminkben - Mi történhetett?http://www.life.hu/trend/20150826-majka-kihuzott-szemekkel-pozol-a-kameranak.htmlVajon ki, és hogyan tudta rávenni a népszerű rappert arra, hogy kisminkeljék? Az biztos, hogy eddig nem sűrűn láthattuk így az énekest.TrendOrigoNézz ki úgy, mint Audrey Hepburn! Csak néhány sminkecset kell hozzá!http://www.life.hu/trend/20150826-kandee-johnson-sminkes-megmutatja-hogyan-nezhetsz-ki-ugy-mint-audrey-hepburn.htmlEgyik kedvenc sminkesünk, Kandee Johnson újabb szuper videóval jött elő, amelyben Audrey Hapburn sminkjét mutatja be.Trend--Kulcsár Edina testét áttetsző csipkébe borítottahttp://www.life.hu/trend/20150826-kulcsar-edina-a-miss-world-elso-udvarholgye-attetszo-felsoben-dogos-szexi-fehernemuben-setalt.htmlA Duna-parton kapta lencsevégre szépségkirálynő lányát Jakab Krisztina, miközben őrülten szexi lebernyegben sasszézott.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Magyar modell lett a Chanel ékszerkollekciójának arcahttp://www.life.hu/trend/20150826-axente-vanessa-modell-a-chanel-ekszerkollekciojanak-arca-lett.htmlAxente Vanessa, a gyönyörű magyar modell az egyik leghíresebb márka, a Chanel legújabb ékszerkampányában szerepel.Trend--Katie Holmes sosem volt még ilyen lepukkant - Rá sem ismernihttp://www.life.hu/trend/20150826-katie-holmes-nagyon-lepukkant-legujabb-filmje-forgatasan.htmlSzinte alig lehet felismerni a szexi színésznőt, aki elég nyúzottan állt a kamerák elé. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.