Ki volt az Emmy-gála királynője? Megmutatjuk!

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Emmy Emmy-díj Heidi Klum Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tartották az Emmy-gálát, ahol a legjobb sorozatok és sztárjaik versengenek a díjakért. Filmcsillagokban ismét nem volt hiány – mutatjuk is, ki miben parádézott a vörös szőnyegen!

A sárga szerelmesei

Heidi Klum egy vajsárga Atelier Versace kreációban pózolt, ami egy leheletnyit túldíszítettre sikeredett. Csak nekünk tűnik hihetetlenül soványnak az egykori szupermodell?

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Ha már sárga, nekünk jobban bejött Sufe Bradshaw egyszerűbb, letisztultabb estélyije.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Padma Lakshmi Romona Keveza tervezte selyemruhájának leginkább mustárságra színét imádtuk, az pedig külön mázli, hogy nem szabadultak el a színésznő mellei.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Taylor Schilling hagyta a szűk fazonokat és a mély dekoltázst – a napsárga Stella McCartney ruha üdítő volt, és nagyon bájos.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Kinek állt legjobban a sárga?

Hajrá nőiesség!

Sellőfazon, laza loknik, csábító tekintet és némi csillogás - nem is Sofia Vergara lenne, ha nem pontosan ilyen szettben jelenne meg minden egyes alkalommal a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ahhoz kétség sem férhet, hogy ha dekoltázsversenyt rendeznének Hollywoodban, Christina Hendricks dobogós lenne, ráadásul hihetetlen, milyen erotikus a színésznő megjelenése. Naeem Khan tervező kreációit is imádjuk, ezért sem értjük, hogy lehet az, hogy ketten ezt a szettet tudták összehozni. A színésznő kétszer akkora, mint egyébként, ráadásul ez a szín öregít rajta legalább 10 évet...

Forrás: AFP/Mark Davis

Se mély dekoltázs, se bombaalak, Maggie Gyllenhaal mégis felkerült a legnőiesebb sztárok listájára. A színésznő stílusa az utóbbi időben nagyon távol állt a nőiességtől, az Emmyn azonban remekelt: izgalmas színválasztás, szuper frizura; istenien állt rajta az Oscar de la Renta álomruha!

Forrás: AFP/Larry Busacca

A ruha hátulról is szuper volt!

Forrás: AFP/Mark Ralston

Kinek a ruhája tetszett jobban?

Gaga kétszer

Lady Gaga is tiszteletét tette a díjátadón, ahol egy meglepően visszafogott, letisztult, és kimondottan elegáns Brandon Maxwell fekete estélyit viselt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az afterpartira azonban már gagásabban öltözött fel a művésznő, és az igazság az, hogy hozzá abszolút passzolt ez a szokatlanul puffos ruhacsoda.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Melyik ruha állt jobban Lady Gagának?

Imádnivaló megoldások

Persze volt néhány színésznő, akik különösen jól választottak ruhát az Emmy-gálára.Amanda Peet mostanában leginkább csak hibázni tudott a vörös szőnyegen, ám ezzel a Michale Kors szettel abszolút meggyőzött bennünket arról, hogy még jól tudja, mi az a stílus. Tetőtől talpig álomszép volt!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Hasonlóan remekül sikerült Sarah Hyland burgundiszínű szettje. Bájos, fiatalos, elegáns, abszolút kiemelkedett a tömegből.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Oldalról még jobban imádtuk!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Végül megmutatjuk Kerry Washington szettjét, ami az est egyik nagy meglepetése volt. A Marc Jacobs szett nagyon feltűnő volt, nagyon csillogó, mégis telitalálat a világsztárnak. Egy ilyen ruhát tudni kell viselni, Kerrynek pedig ez 100 százalékban sikerült is!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ki volt a legcsinosabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.