Buja dudák a sztárvilágban

mell Kerekes Vica mellbimbó Scarlett Johansson dekoltázs Miranda Kerr Christina Hendricks Salma Hayek cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg felmérés készült már arra vonatkozóan, hogy a nők mennyire elégedetlenek a melleikkel. Ugyanezek a kutatások bizonyítják azt is, hogy a férfiak hasonlóan magas hányada viszont maximálisan ki van békülve partnere kebleivel. Az anomália a nők örök elégedetlenségében keresendő, alig van ugyanis olyan csaj, aki teljes mellszélességgel kiáll saját cicijei mellett, és se nagyobbat, se formásabbat nem akar. A Life.hu összgyűjtött pár álomcickót, melyeket mi is elfogadnánk.

Christina Hendricks és az F kosár

A Mad Men - Reklámőrültek című tévésorozat színésznője, Christina Hendricks hegyes és hatalmas mellei valóságos divathullámot indítottak el az Egyesült Királyságban. Nők százai döntöttek úgy, hogy csúcsos végződésű mellimplantátumot kérnek a plasztikai sebészüktől, csak hogy jobban hasonlítsanak kedvencükre. Kétségtelen, Christina cickói tényleg óriásiak, és ami a legfontosabb: eredetiek is. Sokszor szegezik a 38 éves sztárnak a kérdést, megnagyobbíttatta-e a melleit, Hendricks azonban állítja, a táplálkozása miatt lehetnek ekkorák a didkói. Kíváncsiak lennénk, mit eszik...

Forrás: AFP, www.bbc.co.uk
Forrás: AFP, www.bbc.co.uk

A méret a lényeg? - pasik vallomásai a női mellről

Scarlett Johansson és az ő "kicsikéi"

Korábban azt írtuk, hogy teljesen eltűntek Scarlett mellei, erre azonban a színésznő igencsak rácáfolt Velencében. A szőke sztár a nemzetközi filmfesztiválra érkezett egy finoman dekoltált, ejtett vállú Versace ruhában, nem sok teret hagyva a képzeletnek. Hendrickshez hasonlóan Johansson ikrei is valódiak, a sztár pedig különösen imádja őket. Nemrég azt nyilatkozta, nem zárkózna el egy esetleges vetkőzős, meztelen jelenettől sem, egyszerűen csak még vár a tökéletes forgatókönyvre. Hát, ilyen cicikkel nekünk sem esne nehezünkre ledobni a textilt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kerekes Vicáé a legszebb magyar mell

Hogy cicicikkünknek hazai vonatkozása is legyen, Keres Vicát, illetve az ő melleit választottuk összeállításunkba. A szlovákiai-magyar színésznő teste ugyanis maga a tökély. Nőies formák, kerek popsi, méretes keblek, mindehhez pedig egy különleges arc és gyönyörű, vörös haj társul. A szépség többször is megmutatta már idomait színházi darabokban és filmekben is, mindemellett pedig szerepelt a 2013-as Pirelli naptár kreatív fotóin. Ha nem akarnál akkora dudákat, mint Christináé vagy Scarletté, Vicáé lehetne a legtökéletesebb választás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Salma Hayek ízléses és buja formái

A férfiak nagyobbik része köztudottan a tipikus homokóra alakú nőkre bukik. Méretes, formás mellek, darázsderék és kerek fenék - a pasik szerint ezek a tökéletes nő ismérvei. Salma Hayek minden követelménynek megfelel, ráadásul alacsony termete még hangsúlyosabbá teszi a kebleit. Ezt persze ő is tudja, és tudatosan ki is használja. Gyakran választ dekoltázsbarát darabokat, vagy pedig minél magasabbra feltolja kedvenceit. Vicához hasonlóan Salmától sem áll távol a pucérkodás. A 47 éves színésznő korábban teljesen meztelen jeleneteket is vállalt filmjeiben, így rajongói nemcsak melleiben, de tökéletes formáiban is gyönyörködhettek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Miranda Kerré a tökéletes pici cici

Egyáltalán nem biztos, hogy mindenki Johannson-féle méretekre, illetve Hayek-féle formákra vágyik. Van, aki tehernek érzi hatalmas idomait, és úgy gondolja, teljesebb élete lenne egy kicsit kisebb, de kerek mellekkel. Nekik választottuk Miranda Kerrt, aki a felsorolt sztárokhoz hasonlóan szintén nem riad vissza egy kis magamutogatástól. Hol sejtelmes csipkében indul bulizni, hol pedig Terry Richardson kamerája előtt mereszti bimbóit. Miranda kisebb méretei ellenére egy azonban biztos: Orlando Bloom piszok mázlista...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Magyar olimpiai arany és bronz Londonbanhttp://www.life.hu/szepulj/20130926-kispal-luca-olimpiai-bajnok-mester-edina-pedig-bronzermes-lett-a.htmlJónő blog: Variációk egy ingrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130924-jono-blog-variaciok-egy-ingre.htmlA legfontosabb ecsetek sminkeléshezhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130923-takacs-nora-szakertoi-level-a-legfontosabb-ecsetek-sminkeleshez.htmlÍgy őrzi meg szépségét Görög Zitahttp://www.life.hu/szepulj/20130924-igy-harcol-gorog-zita-a-rancok-ellen.htmlÍgy tüntetheted el a kicsi arcáról a himlőhelyethttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130902-mit-tehetek-a-baranyhimlo-utan-megmaradt-himlohelyekkel-dr-kaszab-csilla.html5 csodás hajkorona a filmvászonrólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130829-5-csodas-haj-a-filmvaszonrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.