Gyönyörű menyasszony volt Leonardo DiCaprio exe, Bar Refaeli

modell esküvő ruha menyasszony Bar Refaeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leo exbarátnője képmegosztó oldalán avatta be követőit esküvőjének egyik kis részletébe. 

A világraszóló leánybúcsút követően Bar Refaeli hatalmas felhajtás közepette férjhez ment üzletember-vőlegényéhez, Adi Ezrához.

Forrás: Instagram/Bar Refaeli

A modellfaló Leonardo DiCaprio szépséges volt barátnője igyekezett mindent elkövetni, hogy megőrizze magának esküvőjének pillanatait, nemrég azonban ő maga mutatta meg követőinek, hogyan is festett újdonsült férje mellett a gyönyörű, Chloé tervezte menyasszonyi ruhájában. Az Izraelben tartott lagzi további részleteiért kattints ide!

Mit viselnek a menyasszonyok 2015-ben?

A tüll és a csipke változatlanul hódít, de természetesen idén is vannak új trendek a menyasszonyi ruhák terén. No és ott van még a menyecskeruha, ahol a tűzpiros jelentősége sokat veszített az utóbbi években. Lássuk itt, mik az idei népszerű trendek itthon.

Ne gyűlöltesd meg magad a koszorúslányokkal! Íme a legjobb tippek menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/trend/20150707-ne-gyuloltesd-meg-magad-a-koszoruslanyokkal-ime-a-legjobb-tippek-menyasszonyoknak.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat - a héten a tettre kész koszorúslányok kerülnek a fókuszba. Trend--Fékezhetetlen vendégek, bőrig ázott menyasszony - így kezeld a tipikus esküvői drámákathttp://www.life.hu/trend/20150925-10-eskuvoi-drama-es-kezelesuk-toth-mihaly-ceremoniamester-tippjei.htmlMinden esküvőn vannak pillanatok, amiket megelőzni képtelenség, így marad, hogy megőrülsz, vagy túlteszed magad rajta. Tóth Mihály ceremóniamester elárulta, mi a 10 legtipikusabb esküvői dráma, és hogyan érdemes őket kezelni. Trend--Ejha! Testhezálló menyasszonyi ruhában esküdött a kövér nőhttp://www.life.hu/trend/20150723-a-kover-no-testhezallo-sello-fazonu-ruhaban-hazasodott.htmlLindy West, aki egyszerűen csak kövér nőként emlegeti önmagát, egy testhezálló, sellő fazonú ruhában mondta ki az igent az oltárnál – és nagyon büszke erre.Trend--Gyönyörű menyasszony lett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20150926-gyonyoru-menyasszony-lett-szabo-zsofi-egy-fotozas-kedveert-lovas-menyasszony-lett.htmlCsoda szép menyasszonyi ruhában fotózták Szabó Zsófit. És még egy paripa is előkerült. Trend--Így változott a menyasszonyi frizuratrend 60 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150804-igy-valtozott-a-menyasszonyi-frizuratrend-az-elmult-60-ev-alatt.htmlAhogy múlnak az évek, úgy változik a világ és vele a divat is. Egy azonban örök: minden menyasszony ragyogni szeretne életének legfontosabb napján.TrendOrigoKulcsár Edina gyönyörű menyasszony letthttp://www.life.hu/trend/20150915-kulcsar-edina-a-miss-world-udvarholgye-gyonyoru-menyasszony-lett-es-dekoltazst-villantott.htmlA szépségkirálynő egy csodaszép eskövői ruhakölteményben tündökölt, mely dekoltázsába is bepillantást engedett.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.