vállakozás kritika online bolt cél drága Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Preserve nevű online oldala több mint egy évig működött, ami már így is csoda, hiszen rengeteg kritikát kapott a méregdrágán árult termékek miatt.

Az oldal október 9-ig működik, addig kedvezményes áron vásárolhatók meg az egyébként elérhetetlenül drága holmik.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A ciciszelfiző Blake Lively azt nyilatkozta, hogy már benne van egy másik vállalkozás előkészítésében, ami egyébként sokkal közelebb áll ahhoz a célhoz, amit ereditelg akart. Hogy ez pontosan mi lenne, még nem osztotta meg velünk.

Taníts minket, Blake Lively! Stílusleckék a szülinapos színésznőtől

Vitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől! Olvasd el a Life.hu cikkét!
Íme, Naomi Campbell mellbimbói teljes életnagyságban – Provokatív fotó!http://www.life.hu/trend/20151001-naomi-campbell-meztelenul-pozolt-a-lui-magazinban.htmlA 45 éves modell még mindig nagyon jó bőr, és ezt újra és újra be is bizonyítja – mostanában leginkább meztelenkedős fotókkal. TrendOrigoSarka Kata egyrészes fürdőruhában is szuperszexihttp://www.life.hu/trend/20151001-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-egyreszes-furdoruhaban-es-magassarku-cipoben-pozolt.htmlBár a nyárnak már búcsút inthetünk, a modell egy fotózás kedvéért megmutatta, milyen dögös, amikor a fürdőrucihoz magas sarkút vesz fel. Trend--Hamupipőkévé változott Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20151001-sarah-jessica-parker-szineszno-hamupipoke-stilusu-zuhair-murad-ruhaban-ment-a-new-yorki-balett.htmlA színésznő igazán stílusosan érkezett a New York-i balett őszi gálájára: egy Hamupipőke-ruhát választott a különleges eseményre. Trend--Hoppá! Szinte rá sem ismerni Kulcsár Edinárahttp://www.life.hu/trend/20151001-kulcsar-edina-szepsegkiralynore-ra-sem-lehet-ismerni-egy-regi-foton-ahol-eredeti-hajszinevel-lathato.htmlA szépségkirálynőről édesanyja osztotta meg azt a régi képet, amelyen Edina még eredeti hajszínével látható. Trend--Nagyon megöregedett a Szex és New York Mirandájahttp://www.life.hu/trend/20151001-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-miranda-hobbes-igy-nez-ki-most.htmlElső pillantásra alig lehet ráismerni Cynthia Nixonra, akit a minap New York utcáin kaptak lencsevégre. Trend--Kim Kardashian túlterhelt cipője felmondta a szolgálatothttp://www.life.hu/trend/20150929-kim-kardashian-cipoje-felmondta-a-szolgalatot.htmlHamarosan megszületik Kim Kardashian és Kanye West második remélhetőleg ismét égtájnevű gyereke. Vajon Kimnek nem szóltak erről? TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.