Taníts minket, Blake Lively! Stílusleckék a szülinapos színésznőtől

fashion week színésznő stílus Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől!

1. Ha plasztika, akkor csak okosan!

Nem buzdítunk a plasztikázásra, sőt...De ha képtelenség lebeszélni róla, akkor legalább csináld okosan!Blake arcáról - a legtöbb sztáréval ellentétben - nem ordít, hogy plasztikáztatott, pedig ő is átesett néhány szépészeti beavatkozáson. Hogy mi a titka? Az, hogy próbálta finoman csinálni: évekkel ezelőtt lekeskenyíttette az orrát, variált a szemöldök formájával, az ajkaiba került egy leheletnyi botox, az arca már közel sem olyan pufi, mint korábban, és a szemhéján is dolgoztak a sebészek. Ha nem látnánk a régi fotóit, meg nem mondanánk, hogy az arca a plasztikai sebészet remekműve. Kár, hogy még csak 28 éves, de Hollywoodban ez mit sem számít.

2005-ben és 2012-ben Forrás: Northfoto, AFP

2. Farmerlány

Volt idő, amikor Blake számára a vörös szőnyeg egyet jelentett imádott farmerjával. Tény, hogy egy farmer sokkal többször működik, mint bármi más, no de jóból is megárt a sok.

Forrás: Northfoto

3. Mellélövések

Igen, néha Blake is belefutott egy-egy öregasszonyos ruhába vagy rosszul eltalált szettbe. De kizárt, hogy valaha hibázik még akkorákat, mint 7-8 évvel ezelőtt.

Forrás: Northfoto

4. Tanulj a bakikból!

Jó látni, hogy ő képes tanulni a mellélövésekből. Blake 2009-ben például még rajongott a harsány búzakékért, egy évvel később azonban rájött, milyen más lesz minden, ha kicsit visszafogottabb színt és izgalmasabb anyagot választ. Az eredmény magáért beszél!

Forrás: Northfoto

5. Blake, a hajmágus

Általában szőke, hosszú hajat visel, és divat ide vagy oda, ő nem vágatott pixie-fazont, amikor mindenki más megtette, és a bubifrizurával sem ápol szoros barátságot. Hosszú, néha kicsit vöröses fényben játszó tincseit azonban előszeretettel variálja copfokba, fonatokba, csodás kontyokba. Persze egy kis póthaj mindig segít az összképen, de imádjuk a színésznő kreativitását, ha szóba jönnek a frizurák (is).

Forrás: AFP

6. Hajrá, klasszikusok!

Rajong az extra holmikért, a szokatlan megoldásokért, de nem idegenkedik az örök klasszikusoktól sem, hiszen jól tudja, egy fekete-arany duó tűzpirossal tényleg mindig, minden helyzetben működik.

Forrás: AFP

7. Szerezz be extra kiegészítőket!

Ezerszer leírtuk már, hogy a legegyszerűbb szettet is feldobja egy egyedi vagy szokatlan színű, méretű vagy fazonú kiegészítő. És itt nemcsak az ékszerekről van szó: cipőből is érdemes 1-2 különlegesebbet beszerezni.

Forrás: AFP

8. Kismamaként sem áll meg az élet!

Sok nő beleesik abba a hibába, hogy pocakosan csak bő lebernyegekbe burkolja magát, pedig nem kellene! Blake kismamaként is nagyon szexi volt, és nem félt attól sem, hogy megmutassa tökéletes dekoltázsát vagy szexi hátát. Imádtuk a pocakos-stílusát!

Forrás: AFP

9. Csillogj!

A flitterekkel óvatosan kell bánni, mert nagyon könnyen válhatsz dívából diszkólédivé. A titok? Mindent vagy semmit! Kerüld a félig flitteres holmikat - ha valami csillog, az csillogjon egészen! Blake flitteres szoknya-egyszerű trikó kombóját ezért is imádjuk. Meglepő, mégis nagyon trendi kombó!

Forrás: AFP

10. Ha díva vagy, öltözz is annak!

Blake az élő példa arra, hogy nemcsak akkor lehet valaki a vörös szőnyeg királynője, ha bugyiig fesliccelt ruhát visel, vagy ha az estélyije olyan átlátszó, hogy az alá még fehérneműt sem lehet húzni. JLo, Kim Kardashian - itt az idő tanulni!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Blake stílusa?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.