fashion week Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha remekül eltalálja a megfelelő ruhát, ám többnyire divatbakizik Tom Cruise exe - legutóbb is ez történt. 

Hiába a csinos, éjkék ruha - amit egyébként abszolút imádunk -, ez az az eset, amikor egy nő nem tud valamit viselni. Katie láthatóan feszengett a szexi darabban, és az igazság az, hogy a csodaszép bokacsizma sem volt a legelőnyösebb a színésznő vaskos vádlijához. Nem baj, majd legközelebb, Katie!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Szerinted jól állt Katie-nek a ruha?

Álomszép ruhában, csodás helyen mondta ki a boldogító igent Bridget Moynahanhttp://www.life.hu/trend/20151022-bridget-moynahan-szineszno-eskuvoi-ruhaja.htmlA színésznő a Szex és New York-ban játszotta Mr. Big fiatal feleségét, az életben pedig Gisele Bündchen férjének, Tom Brady amerikai focistának szült gyereket. Ám végre ő is megtalálta a nagy ő-t! TrendOrigoPalvin Barbi bundában és neccharisnyában csábíthttp://www.life.hu/trend/20151022-palvin-barbi-modell-bundaban-es-neccharisnyaban-csabit.htmlA hétköznapokban tud nagyon kislányos lenni, ha akar, ám a kamerák előtt Barbi őrülten dögös nő lesz - ehhez kétség sem férhet. TrendOrigoÚj manikűrtrend hódít: az üvegköröm a legmenőbb szépségőrülethttp://www.life.hu/trend/20151023-az-uvegkorom-a-legmenobb-manikurorulet.htmlAz üveg- avagy gyémántmanikűrözés legalább olyan különlegesen néz ki, mint ahogyan hangzik. TrendOrigoVégre láthatjuk Justin Timberlake-et és Jessica Bielt a vörös szőnyegen!http://www.life.hu/trend/20151023-justin-timberlake-es-jessica-biel-egyutt-a-voros-szonyegen.htmlRégen mutatkozott együtt a sztárpár hivatalos eseményen. Trend--Jókora villantás dobta fel a római filmfesztiválthttp://www.life.hu/trend/20151023-zaina-dridi-villantasa-a-romai-filmfesztivalon.htmlZaina Dridi neve eddig ismeretlenül csengett számunkra, de hopp, egy villantás, és máris bekerült az év legkacérabb színésznői közé!Trend--Valaki szólna Kim Kardashiannak, hogy terhes?http://www.life.hu/trend/20151022-kim-kardashian-ruhaja-megint-tul-szuk.htmlKim Kardashian 35. születésnapi bulijára igyekezett, természetesen ismét egy olyan ruhában, amit nem feltétlenül terhes nőknek terveztek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.