Hatalmasat nőtt Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri

Forrás: Northfoto -
fotó Suri Cruise család Katie Holmes Tom Cruise gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes és kislánya, Suri ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban lesifotósoknak sikerült megörökíteniük őket. Nézd csak, hogy megnőtt a kis Suri!

Álompárként indultak, válás lett a vége. Tom Cruise és Katie Holmes házasságának sokak szerint Tom szcientológiai egyházhoz való szoros kötődése vetett véget. A válásuk sem volt éppen zökkenőmentes, sokak szerint Tom szerette volna magának közös gyermekük, Suri kizárólagos felügyeletét, bíróság mégis Katie Holmesnál helyezte el a gyermeket. A kis Suri azóta csodaszép nagylány lett, és mivel nagyon keveset mutatkozik anya-lánya a nyilvánosság előtt, minden alkalmat megragadunk, ha láthatjuk a kis Surit. Ezúttal anyukájával fotózták le a lányt New York utcáin sétálva.

Katie Holmes és Suri Cruise Forrás: Northfoto

"Anya, te egy 8-as csaj vagy a 10-ből" - Anyutest helyett bombanőre vágynak a férjek?http://www.life.hu/csalad/20150806-ligyija-ivanovna-blogger-a-strandon-csajokat-mustrazo-ferfiakrol-ir.htmlLigyija Ivanovna blogger meglepően jó stílusban, viccesen ír azokról a "férfiakról", akik a strandon a csajokat mustrálják, miközben a három gyereket szült (adjuramúristen megereszkedett testű) feleségük egy karnyújtásnyira a homokban játszik a gyerekükkel. Vérlázító beszólások, elcsípett beszélgetésfoszlányok. CsaládThinkstockMegszületett Telekes Péter színész harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150805-megszuletett-telekes-peter-szinesz-harmadik-gyermeke.htmlMegszületett Telekes Péter harmadik gyermeke. A Vígszínház színésze kislánya vasárnap jött világra. Család--Így csomagolnak Ördög Nóra gyermekei - tündéri videó Miciről és Vencelrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150723-igy-csomagolnak-ordog-nora-gyermekei-tunderi-video-micirol-es-vencelrol-amelyet-a-kisfelfedezo.htmlHosszú hétvégézni indult a család, Nánási Pál, Ördög Nóri és a gyerekek. A pakolás egy kétgyermekes anyukának igazi kihívás: a gyerekek ugyanis előszeretettel segédkeznek... Tündéri videó a csomagolás pillanatairól, amelyet Nóri a kisfelfedező.hu blogján tett közzé.CsaládOrigoAz elsőszülöttek márpedig okosabbak!http://www.life.hu/csalad/20150722-az-elsoszulottek-tenyleg-okosabbak-deritette-ki-egy-kutatas.htmlAz elsőszülöttek IQ-ja valóban magasabb, de csak egyetlen ponttal, aminek „nincs gyakorlati jelentősége” – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a fiatalabb testvérek hajlamosabbak a szorongásra.CsaládThinkstockLewis Hamilton: "Istennek szüksége volt egy angyalra, és Jules Bianchit választotta"http://www.life.hu/csalad/20150721-lewis-hamilton-istennek-szuksege-volt-egy-angyalra-es-jules-bianchit-valasztotta-mikozben.htmlLewis Hamilton Forma-1-es versenyző tündéri fotót posztolt újszülött unokahúgáról és egyúttal megemlékezett barátjáról, Jules Bianchiról is.CsaládOrigoRoberto konyhája: Isteni finom Oreo cupcake - készítsd el gyorsan és könnyedénhttp://www.life.hu/csalad/20150720-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-oreo-kekszes-cupcake-sutit-keszitett.htmlTudtátok, hogy már fehér csokival bevont Oreót is lehet kapni? Én ezen a héten tudtam meg, persze azonnal megkóstoltam, és el is készítettem a hozzá illő sütireceptet. Így született meg ez az isteni finom Oreo cupcake.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.