Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!

Forrás: AFP -
Anne Hathaway szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket!

Az alapok

Az arctisztítás után hidratáld bőrödet esszenciális arcolajjal, majd itasd le a felesleget, és uniformizáld bőröd színét egy könnyű textúrájú, folyékony alapozóval. Ez után fixáld le porpúderrel a T-zónádat, az arccsontodat pedig emeld ki highlighttal! Orcáidra tegyél egy kevés rózsás árnyalatú arcpírt, amit kontúrmentesen dolgozz össze az alapozóval.

Forrás: AFP

Anne igéző szemeire vágysz?

Akkor válassz egy kagyló vagy bézs színű szemhéjpúdert, amit satírozz a mozgó szemhéj egészére, majd hangsúlyozd a mélyítő vonaladat két árnyalattal sötétebb barna színnel. Ezt követően húzz egy kifelé ívelő tusvonalat. Az alsó szempillatőbe satírozz grafitfekete szemhéjpúdert! Szempilláidat ívelő, fekete szempillaspirállal koronázd meg. Ajkad természetes érzékiségéhez válassz a szád eredeti színéhez a legközelebb álló árnyalatú ajakrúzst. Ha az alkalom megkívánja, akkor jöhet a klasszikus, szenvedélyes vörös árnyalat, ami a művésznő másik nagy kedvence.

Ha szeretnél nagyobb szemeket, mint imádott sztárod, akkor próbáld ki a következő trükköket!

A szempilla-pöndörítő segítségével még nyitottabbá teheted tekintetedet.

Először puhítsd fel pilláidat egy áttetsző szempillabalzsammal, ezután használd csak a pöndörítőt. Csodaszép, természetes lesz a tekinteted!

Az ártatlan pillantáshoz elegendő, ha alul-felül egy törtfehér szemceruzával kiemeled a vízvonaladat,

a fényes bézs szín ugyanis csodákra képes. Tedd a mozgó szemhéjadra, fesd ki a szempilláidat egy természetes hatású szempillaspirállal, és már kész is vagy!

Forrás: Thinkstock

Barna szemhéjpúderrel élénkítheted alul a szempillatövedet

kintről befelé haladva, de csak a szemhéj közepéig. Fent vékonyan húzd ki a tusvonaladat egy hidegbarna szemceruzával, és a végén satírozd el, hogy az intenzitása csak a szempillatőnél legyen.

Az ápolt, gondozott szemöldök is sokat hozzátesz a tekintet nagyításához.

Formázd meg, élénkítsd szemöldököd színét, majd fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású legyen.

Forrás: Thinkstock

A titokzatos füstös szemfestés az örök klasszikus,

ami nagyon jól áll mindenkinek. A nagy szemet szűkítheted is vele! Tetszőlegesen készítsd el kedvenc színeiddel a füstös szemet, majd vízálló, tartós fekete szemceruzával húzd ki alul-felül a vízvonaladat. Szűkebbé varázsolja a szemet, de hatása ellenállhatatlanná teszi viselőjét, hisz még drámaibb és titokzatosabb lesz általa a szem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.