fashion week Jennifer Lawrence Christina Aguilera Jennifer Connelly mustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok többsége mellőzte a feketét, és szebbnél szebb színekben pózolt a vörös szőnyegen. A fehér ugyanolyan népszerű, mint a nyári hónapokban, de különleges árnyalatok is akadtak bőven a heti palettán. Következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Jennifer is hibázhat

Az éhezők viadala című film utolsó részével járja a világot a dögös Jennifer Lawrence, aki a múlt héten roppant szexi volt, a héten azonban hibázott. A fehér miniruhát imádtuk, a hosszú, lepelszerű darabbal azonban nagyon nem tudunk mit kezdeni. Fő a változatosság? Nem mindig, Jennifer!

Forrás: AFP

Melyik ruha tetszik jobban?

Akik a fekete masnira voksoltak

A héten népszerűek voltak a fekete masnival díszített színes estélyik: Rosie Huntington-Whiteley a mályvaszínre, Dakota Johnson a mustársárgára szavazott - ez utóbbit különösen imádtuk!

Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Akiknek nem sikerült

Jennifer Connelly ruhája még csak-csak elment volna, de a kistáskája olyan volt, mintha Paris Hiltontól kölcsönözte volna. Ráadásul a rúzst is iszonyatosan hiányoltuk a sminkből - az összhatás elég fakóra sikeredett. De Christina Aguilera sem volt a topon - az énekesnő mostanában mintha kikerekedett volna, ez pedig még jobban látszott a héten viselt összeállításban.

Forrás: Northfoto

Ki volt a csinosabb?

A hét legszebbje

Olivia Palermo feketében gálázott, de istenien válogatta össze a kiegészítőket - letisztult szettjéhez abszolút feltűnő ékszereket viselt. Imádtuk!

Forrás: Northfoto

Hogy tetszik Olivia szettje?

A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!http://www.life.hu/trend/20151110-a-csipkes-menyasszonyi-ruha-lesz-2016-trendje.htmlGondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de más izgalmas trend is vár rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony! TrendAFPItt a legújabb ízléstelen trend, amivel eltüntetheted a hajlenövésthttp://www.life.hu/trend/20151112-csillamporral-a-hajlenoves-ellen-az-uj-izlestelen-trend.htmlTéged is zavar, hogy túl gyorsan lenő a hajfestésed? Ne parázz, csak szórd be vastagon csillámporral! Trend--Kiss Ramóna: "Tizennégyféle menyasszonyi ruhát tudnék elképzelni a nagy napon"http://www.life.hu/trend/20151113-kiss-ramona-szineszno-tobbfele-menyasszonyi-ruhat-is-el-tud-kepzelni-az-eskuvojen.htmlBár a vőlegény még sehol, a Barátok közt sztárjának annál határozottabb az elképzelése a ruha kérdését illetően. Trend--Dekoltázsparti lett a Victoria’s Secret afterpartijából – Fotók!http://www.life.hu/trend/20151111-a-victorias-secret-bemutato-afterpartijan-dekoltazsban-buliztak-a-modell.htmlNemcsak a kifutón, hanem vörös (rózsaszín) szőnyegen is ámulatba ejtettek minket a Victoria’s Secret modelljei, akik komoly dekoltázspartit csaptak az év divatbemutatója után. Trend--Nem semmi! Így fest dögös fehérneműben Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20151113-naomi-campbell-modell-fehernemuben-pozolt.html16 évesen kapta meg első modellmunkáját, és most, 30 évvel később szexibb, mint bármikor. Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.