Jennifer dögösebb, mint Angelina? Hát persze! Heti stílusmustra

fashion week Jennifer Lawrence Elizabeth Banks öltözködés mustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban dúskáltunk a premierekben: Az éhezők viadala utolsó részének sztárjai nagyon kitettek magukért, és ilyenkor mindig rájövünk, mennyire imádjuk Jennifer Lawrence stílusát. A fiatal sztárnak persze kihívója is akadt bőven - mutatjuk is, kik voltak ők!

Hiányoztál, Jennifer!

A színésznő neve lassan egybeforr a Christian Dior márkával, a londoni premierjére is ilyen kreációt választott. Ha szemből még nem is tűnik izgalmasnak a ruha, nézd csak meg oldalról! Berlinben is Diorban tündökölt a világsztár: a ruhát imádtuk, de a szín kicsit talán öregítette a fiatal filmcsillagot.

Forrás: AFP

Melyik ruha tetszett jobban?

Elizabeth Banks is belehúzott

Az éhezők viadala-filmek másik legjobban öltözött sztárja kétségkívül Elizabeth Banks, aki kifejezetten kedveli az extravagáns holmikat. A Razan Alazzouni kabátruha-nadrág szettje egyszerűen zseniális volt, Elie Saab tervezőért pedig odáig vagyunk, így a tündérkirálylányos estélyi is belopta magát a szívünkbe.

Forrás: AFP

Melyik szett a nyerő?

Itt a piros, hol a piros

A piros a hét egyik kedvenc színe lett, ez nem vitás. Emily Blunt egyszerű, piros estélyije maga a tökély, és azt is megállapítottuk, hogy Dakota Johnsont sem láttuk még ilyen szép sminkben. Ennyit tesz egy jó piros rúzs? Úgy tűnik, igen! Riley Keough sem tiszta feketében pózolt a vörös szőnyegen - ő egy piros topánnal dobta fel a kissé komor ruhakölteményét.

Forrás: Northfoto

Ki volt a legszebb?

Pántok nélkül

Angelina Jolie is régen látott filmcsillag a vörös szőnyegen, ám be kell valljuk, most valahogy nem nyűgözött le bennünket. Tőle mondjuk nem várunk színes holmikat, a feketét már nagyon megszoktuk tőle, így a krémszínű kreációval könnyebben megbékéltünk. Szerintetek jól állnak Angie-nek a pánt nélküli darabok?

Forrás: AFP, Northfoto

Angelina melyik szettje a szebb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.