19 éves lett a szupersztárnak számító Down-kóros modell, Madeline Stuart

Forrás: Instagram/ Madeline Stuart -
Madeline Stuart modell fogyás kifutó sport álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeline Stuart-ról már majdnem annyit lehet hallani, mint egy híres modellről, ami nem is véletlen: betegsége ellenére sok mindent elért már a fiatal lány.

Pénteken ünnepelte 19. születésnapját a down-kóros lány, aki mert nagyot álmodni. Minden vágya az volt ugyanis, hogy modell legyen, amiért még fogyni is hajlandó volt – nem is keveset. Bár ez nem is okozhatott neki akkora gondot, mert imád sportolni. Heti ötször jár úszni, kosárlabdázik és az edzőtermet is rendszeresen látogatja, ráadásul már triatlonversenyeken is indult.

Forrás: Instagram/ Madeline Stuart

Az első nagy sikere így éppen egy sportruházati kampány volt, ami elképesztő ismertséget hozott neki. Nem sokkal később újabb felkérést kapott, a New York-i divathéten lépett kifutóra, ami élete nagy álma volt. Egyre többen ismerik és szeretik Madeline-t: Instagram-oldalán több, mint fél millió követője van, ráadásul a szerelem is rátalált.

5 szuper sminktrükk karikás szemekrehttp://www.life.hu/trend/20151114-5-szuper-sminktrukk-karikas-szemek-ellen-larion-oscar-tippjei.htmlBelenézel a tükörbe, és csak a karikákat látod? Nem tudod, hogyan szüntesd meg vagy fedd el a fáradtság nemkívánatos jeleit? Több tényező is felelős lehet a szem alatti karikák és duzzanatok kialakulásáért, de ne aggódj, mindenre van megoldás; fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait! TrendThinkstockNem hagyja abba a cicivillantást Mihalik Enikő - Nagyon belejötthttp://www.life.hu/trend/20151115-nem-hagyja-abba-a-cicivillantast-mihalik-eniko.htmlMár szinte minden napra jut egy cicivillantás a gyönyörű modelltől. Úgy tűnik, Mihalik Enikő nagyon belejött a dologba. TrendOrigoBotox és rengeteg arckezelés - mégsem csak a kókuszolaj Christie Brinkley fiatalságának titkahttp://www.life.hu/trend/20151115-christie-brinkley-nagyon-jol-nez-ki-kiderult-mi-az-oka.htmlMesésen fest a 62 éves modell, aki korábban azt vallotta, csodás bőrének titka a kókuszolaj. Most azonban kiderült, ez azért nem teljesen így van... Trend--Hoppá! Egy szál melltartóban fotózta magát Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/trend/20151114-kulcsar-edina-egy-szal-melltartoban-fotozta-magat.htmlIgazán ellenálhatatlan pózban és egy szál csipkés melltartóban fotózta magát Kulcsár Edina. Trend--Színorgia novemberben - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151113-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lawrence-christina-aguilera.htmlA héten a sztárok többsége mellőzte a feketét, és szebbnél szebb színekben pózolt a vörös szőnyegen. A fehér ugyanolyan népszerű, mint a nyári hónapokban, de különleges árnyalatok is akadtak bőven a heti palettán. Következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFP5 találó idézet a női cipőkrőlhttp://www.life.hu/trend/20151114-5-talalo-idezet-a-noi-cipokrol.htmlNem Carrie Bradshaw az egyetlen nő, aki hihetetlen módon tudott rajongani a lábbelikért. Mi is legalább annyira imádjuk a női cipellőket, és a kelleténél jóval többször csábulunk el egy-egy csodadarab láttán. Íme 5 kedvenc idézetünk imádott ruhadarabunkról. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.