Reklámmodell lett a Down-szindrómás lányból

Forrás: Facebook/Manifesta -
modell fogyás fitnesz ruhamárka Down-kór arc Down-szindróma Instagram álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves Madeline Stuart korábban túlsúllyal küzdött, ám ahhoz, hogy valóra váltsa álmát és modell lehessen, közel 20 kilótól szabadult meg.

Teljesült Madeline Stuart álma. A Down-szindrómás lány 18 kilótól szabadult meg az elmúlt másfél évben azért, hogy végre modellkedhessen.

Forrás: Facebook/Manifesta

Vágya végre valóra vált: Madeline-t a Manifesta nevű fitneszruházat kérte fel, hogy legyen kampányuk arca. Hitvallásuknak, vagyis a pozitív testképnek és önmagunk elfogadásának és szeretetének képviseletére nem is találhattak volna jobbat a 18 éves ausztrál lánynál, aki közel 40 ezer embert inspirál gondolataival és képeivel Instagram oldalán nap mint nap.

Tévhitek a Down-szindróma tüneteiről

Bár mindegyikünk számára ismerősen cseng a Down-kórként emlegetett genetikai rendellenesség neve, mégis számos téves elképzelés él bennünk vele kapcsolatban. Mi most arra vállalkoztunk, hogy eloszlatjuk a kétségeket, és némiképp egységes képet mutatunk be a Down-szindrómáról - cikkünkért kattints ide!
Pózolj te is provokatív glamour fotókon - a világhírű Anne Barlinckhoff modelleket kereshttp://www.life.hu/trend/20150630-pozolj-te-is-provokativ-fotokon-a-vilaghiru-anne-barlinckhoff-modelleket-keres.htmlAnne Barlinckhoff világhírű fotógráfus meghökkentő fotósorozatai már bejárták a világot. Gyönyörködj bennük te is és ha kedvet kaptál a pózoláshoz, jelentkezz a művésznőnél. Lehet, hogy te leszel a következő modellje. Trend--Így szeresd a tested fürdőruhában is, ha nem tökéletes - A plus size modell megmutatja, hogyan kellhttp://www.life.hu/trend/20150705-igy-szeresd-a-tested-ha-nem-tokeletes-a-plus-size-modell-denise-bidot-megmutatja-hogyan-kell.htmlA plus size modell, Denise Bidot hatalmas leckét ad mindenkinek, aki nincs megelégedve a saját testével. Lányok, nincs mit szégyellni: jópár pluszkilóval is lehettek szexik. Trend--Modell lesz Berki Krisztián kislányábólhttp://www.life.hu/trend/20150626-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke-modellkedni-fog.htmlElső modellszerződését készül aláírni Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke. A nagy hírt a magyar macsó tette közzé Facebook oldalán. Trend--Konyhakéssel támadt rá exére az egykori szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20150705-sophie-anderton-modell-konyhakessel-tamadt-ra-exbaratjara.htmlVitatkoztak, majd késsel megszúrta volt párjának karját Sophie Anderton. A modellt letartóztatták.TV + Sztárok--Kelly Osbourne egy transznemű modellel csókolozotthttp://www.life.hu/intim/20150625-kelly-osbourne-modellel-csokolozott-egy-rendezvenyen.htmlKelly Osbourne és Andreja Pejic már évek óta barátok, most viszont úgy tűnik, jobban elmélyült a kapcsolatuk.Intim--Ez a blogger kipróbálta a Victoria's Secret modelljeinek edzéstervéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150702-egy-fitnesz-blogger-vegigcsinalta-a-victorias-secret-modellek-4-honapos-edzeset-es-dietajat.htmlNem is gondolnánk, mekkora munka áll a világhírű fehérneműcég angyalainak kinézete mögött, mielőtt tökéletes testtel, egy szál bugyiban végiglejtenek a márka kifutóján. Poppy Cross fitneszblogger kipróbálta edzéstervüket.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.