Lakkozz a pezsgő álomszép színeihez! Körömlakkorgia az ünnepekre

manikűr körömlakk smink pezsgő pezsgő2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már most azon gondolkozol, milyenek legyenek a körmeid a céges buliban, karácsonykor és a szilveszteri partin? Egyértelmű! Decemberben kötelező a ragyogás – lakkozz pezsgőszínben!

Csillogás, csak visszafogottan

Ha nem vagy az a típus, aki mind a 10 körmére csillámot szór, akkor válaszd a visszafogott, de mégis csillogó, elegáns megoldásokat! Próbálkozhatsz azzal, hogy csak a körmök vége vagy a töve kap csillogó színt, vagy csak egy-két körmödet díszíted ki glitterekkel, különleges lakkokkal!

Forrás: Instagram/karengnails

Ragyogás minden mennyiségben

Ebben az időszakban nehéz túlzásba esni, ha csillogásról van szó, így ha bevállalós vagy, bátran fesd minden körmödet flitteres lakkokkal!

1. Estée Lauder 21 dollár 2. Mac 2900 forint 3. Instagram/Karengnails 4. OPI 5. Yves Saint Laurent Marionnaud 6. Crystal Nails 730 forint

Fémes csillogás trendszettereknek

A fémes körömlakkok még mindig nagyon divatosak, pláne az ünnepek alatt – próbálkozz velük bátran!

1. Catrice 2. Moyra 390 forint 3. Essence 649 forint 4. OPI 5. MAC 2900 forint

Támogatott tartalom

Új manikűrtrend hódít: az üvegköröm a legmenőbb szépségőrülethttp://www.life.hu/trend/20151023-az-uvegkorom-a-legmenobb-manikurorulet.htmlAz üveg- avagy gyémántmanikűrözés legalább olyan különlegesen néz ki, mint ahogyan hangzik. TrendOrigoBordó, zöld, nude – imádjuk az ősz körömlakkszíneit!http://www.life.hu/trend/20150928-divat-es-trend-koromlakkok-oszre.htmlA rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!TrendThinkstockNude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstockArckrémek téli smink alá - Segítünk választani!http://www.life.hu/trend/20151123-arckremek-a-smink-ala-ahogy-huvosebb-az-ido-szarazabb-a-bor-miket-valasszunk-a-tel-elott.htmlTélen is ugyanazt a krémet használod a smink alá, mint a nyári hónapokban? A mínuszok beköszöntével érdemes lenne más termékeket is kipróbálnod. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, mi alapján válasszuk ki a tökéletes téli arckrémet. Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket! TrendAFPMesés őszi smink barna hajú díváknakhttp://www.life.hu/trend/20151028-meses-oszi-smink-barna-haju-divaknak-larion-oscar-tippjei.htmlMáshogy érdemes sminkelni a szőkéknek, és máshogy a barnáknak, de a színek kiválasztásánál a bőr tónusát és a szem színét is érdemes figyelembe venni. Larion Oscar sminkmester most elárulja, 2015 őszén mit érdemes előnyben részesíteniük a barna hajú hölgyeknek. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.