Fémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!

Forrás: Thinkstock -
sminktipp szemfesték smink őszi smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. 

Színekben gazdag őszünk lesz!

Káprázatosak együtt a matt és a fényes textúrák, ezek újabb őrületet vetítenek elénk.

Hangsúlyosak lesznek a lágy, krémes színek, az éles fehér, a púderes pasztellárnyalatok,

a fémes ezüst, a fényvisszaverő csillogás, az időtlen fekete, a klasszikus piros, a lilásbordó, a padlizsán, a sivatagi zsálya, a nude bőrszínek, a mustársárga, a kadmiumnarancs, a kasmír rózsa, a limezöld, a keki, a petrolkékek, az indigókék, a türkizkék mélyebb tónusai, a barna és a marsala fantasztikus árnyalatai.

Forrás: Thinkstock

Előtérbe kerül az arc matt alapozása és kontúrozása.

A szezon egyik legizgalmasabb textúrája nem más, mint a tökéletes matt hatás,

amit a következőképp készíts el:

A ragyogóan természetes kinézet eléréséhez az arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőrödet a bőrszíneddel megegyező színű, ultrakönnyű folyékony alapozóval. A szem alatti területet világosítsd ki korrektorral; ügyelj rá, hogy a korrektor színe maximum 1-2 árnyalattal legyen világosabb, mint a bőrszíned.

Ezután porpúderrel egységesítsd és fixáld le az alapozást. A hatás fokozására a mozgó szemhéjra egy fahéj árnyalatú szemhéjpúdert tegyél, majd a kontúrszéleket egy bézs árnyalattal tompítsd. Alul a vízvonaladat egy bőrszínű szemceruzával hangsúlyozd. Szempilláidat egy sötétbarna, természetes hatású szempillaspirállal fesd ki. A kifejező tekintet érdekében szemöldöködet finoman élénkítsd, lehetőleg matt hatású, szemöldökélénkítő krémmel vagy porral. Majd száliránynak megfelelően fésüld meg, hogy természetes maradjon.

Forrás: Thinkstock

Orcáidat matt textúrájú bronzosítóval emeld ki karakteresen, de kontúrmentesen. A halánték irányából haladj, az arc közepe felé az arccsont alatt ívesen tedd fel a bronzosítót.

Ajkad természetes ragyogásához válassz nude vagy fahéj árnyalatú ajakrúzst, amit az ujjad segítségével tegyél fel. Finoman ütögesd ajkaidra, hogy lágy hatású maradjon a textúra.

Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoBritney leszerepelt, Taylor Swift nagyon odatette magát - sminkmustra az MTV VMA díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20150831-mtv-vma-sminkek-larion-oscar-elmondja-kinek-volt-a-legszebb.htmlSzinte hiányzott már a nyüzsgés és felhajtás, de nem sokáig! Akár külcsíny-olimpiának is nevezhetjük az idei, fergetegesre sikeredett MTV Video Music Awards-ot! Eszméletlenül látványosak és polgárpukkasztóak voltak sztárjaink - mutatom is, ki hogyan szerepelt a sminkek terén. TrendAFPTökéletes sminklemosás lépésről lépésre - fontosabb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/trend/20150824-tokeletes-sminklemosas-lepesrol-lepesre-larion-oscar-trukkjei.htmlHa rendszeresen sminkelsz, biztosan jól tudod, hogy az egyik legfőbb szépségbaki, amit elkövethetsz, az az, ha sminkben fekszel le aludni. A sminklemosás is olyan, mint minden más: érdemes megtanulni, hogyan is kell pontosan végezni. Lesd el Larion Oscar sminkmester trükkjeit!TrendThinkstockTanulj tőlük! Három ország, ahol tényleg tudnak sminkelni a nőkhttp://www.life.hu/trend/20150818-3-orszag-ahol-nagyon-jol-sminkelnek-a-nok-larion-oscar-tippjei.htmlAzt már tudjuk, miben hibáznak a magyar nők, ha a sminkelésről van szó, most azonban arra voltunk kíváncsiak, vajon melyik országokban vérprofik a csajok a szempillák és rúzsok terén? Larion Oscar sminkmester tudja!TrendThinkstockKönnyű arckrémek nyári smink alá - ezek biztosan beválnakhttp://www.life.hu/trend/20150731-konnyu-arckremek-nyari-smink-ala-ezek-biztosan-bevalnak.htmlA bőrápolás télen-nyáron fontos, ám a melegben érdemes tápláló, mégis nagyon könnyed arckrémet használnod a smink alá. De milyen szempontok szerint érdemes válogatni? Larion Oscar sminkmester elárulja!TrendThinkstockA legszebb nyári sminkek barna szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150720-a-legszebb-nyari-smink-barna-szemhez-larion-oscar-trukkjei.htmlA barna szeműek táborába tartozol, és szívesen kipróbálnál egy olyan szemsminket, ami csodásan kiemeli a színeidet? Larion Oscar sminkmester most alárulja, milyen nyári sminket válassz a szemszínedhez!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.