5 kérdés a szépségről: Felméry Lili

Fotó:Gács Tamás -
táncművész Operaház Felméry Lili balerina balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 22 éves, de sikert sikerre halmoz a Magyar Állami Operaház táncosnője. Nyert már nemzetközi balettversenyt, tanult külföldön, szépségével pedig mindenkit elkápráztat. A Life.hu sorozatában ezúttal Felméry Lilit faggattuk szépségtitkairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

Arckrémmel ápolom, hidratálom.

Fotó:Gács Tamás

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Ajakápoló.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Mostanság a rúzsozás a kedvencem: szinte mindennap használok rúzst. A szemet sosem festem erősen, viszont a gyönyörű, karakteres rúzstól nem ódzkodom, mert igazán feldobja az ember sminkjét!

5 kérdés a szépségről: Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20151107-5-kerdes-a-szepsegrol-madai-vivien.htmlJobb formában van, mint valaha: kisfia még csak 13 hónapos, ő azonban egy igazi fitt, ápolt, gyönyörű édesanya. Vajon hogyan csinálja? A Life.hu sorozatában ezúttal Mádai Vivien szépségtitkairól olvashattok. Trend--5 kérdés a szépségről: Malek Andreahttp://www.life.hu/trend/20151025-5-kerdes-a-szepsegrol-malek-andrea.htmlAbszolút a természetesség híve, és ezt nem lehet nem észrevenni. Bár már elmúlt 40, a bőre még mindig gyönyörű. Neki elhisszük, hogy plasztika és szépészeti beavatkozások nélkül is lehet valaki szép. A Life.hu sorozatában ezúttal Malek Andreát faggattuk szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről: Tombor Nellihttp://www.life.hu/trend/20150825-5-kerdes-a-szepsegrol-tombor-nelli-egykori-modell-gasztroblogger.htmlAz egykori modell jelenleg Amerikában él fotós férjével, mellette pedig minden idejét a főzésnek szenteli: bejutott a világ egyik legjobb szakácsiskolájába, a siker pedig borítékolható, hiszen nemcsak gyönyörű, de a konyhában is otthon van. A Life.hu sorozatában ezúttal Tombor Nelli mesél szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről: Regős Lilihttp://www.life.hu/trend/20150403-5-kerdes-a-szepsegrol-regos-lili-fitneszmodell.htmlA gyönyörű fitneszbajnok azt már többször bebizonyította, hogy az alakja tökéletes, ám az edzésen és az étkezésen kívül a bőrápolásra is nagy gondot fordít. A Life.hu sorozatában Regős Lili mesél szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről - Odetthttp://www.life.hu/trend/20150917-5-kerdes-a-szepsegrol-odett-enekesno.htmlFiatal kora ellenére már nagyon tudatosan odafigyel bőre ápolására. Erre szüksége is van, hiszen a rengeteg fellépés, a sok smink az ő arcát is megviseli. Kedvencei a természetes alapanyagok, és rajong a körömlakkokért – a Life.hu sorozatában ezúttal a bájos magyar énekesnő, Odett mesél szépségtitkairól.Trend--5 kérdés a szépségről: Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20141030-5-kerdes-a-szepsegrol-toth-gabi-az-x-faktor-mentoranak-szepsegtrukkjei.htmlAz X-Faktor egyetlen női mentora folyamatosan pörög: rohangálás próbákra, felvételekre, eközben pedig fellépései is jócskán akadnak. De ilyen feszített életvitel mellett is fontos, hogy odafigyeljen a bőrápolásra - a Life.hu sorozatában ezúttal Tóth Gabi mesél szépségtrükkjeiről. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.