Hidrogénbomba robbant a világsztárok között – 2015-ben mindenki kiszőkült!

2015.12.12. 20:55

Ami a hazai és a külföldi sztárok frizuráját illeti, 2015 egyértelműen a nagy kiszőkülések éve volt. Liptai Claudiától kezdve Tóth Gabin át Lewis Hamiltonig mindenki kipróbálta a hidrogén drasztikus hatásait. A legnagyobb izgalmat talán mégis Katalin hercegné erősen vitatott frufruja okozta. Következzen 2015 nagy frizuramustrája!

Frizuraváltások itthon

Liptai Claudia

A TV2 sztárja szeptemberben döntött a nagy változás mellett: megvált hosszú, vöröses szőke tincseitől. A rövid fazonú hidrogénszőke haj szuper jó választás volt, igazán remekül áll a színésznőnek, aki egyébként hajhisztérikának vallja magát. 

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

 

Tóth Gabi

Az énekesnő igazi kaméleon: ősszel még vállig érő, fekete frizurával pózolt, majd rövid hajat vágatott magának, amit szőkére festetett. Manapság viszont újra ébenfekete hajkoronával láthatjuk Gabit. 

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Keresztes Ildikó

Az énekesnőnek régóta dédelgetett vágya volt a rövid, vagány frizura. Keresztes Ildikó végül idén májusban megvalósította álmát, és nagyon elégedett volt az eredménnyel. 

Forrás: redlemon

Lilu

2015-ben búcsúztattuk a műsorvezető hosszú fürtjeit is. Az új külsejét a közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak, a kép mellé pedig csak ennyit írt: „Ezer éve nem volt ilyen rövid hajam." 

Forrás: Facebook/Lilu

 

Szabó Zsófi

A színésznő a nagy kivétel, ő ugyanis kétszer is barnára festette a haját. Először áprilisban, majd novemberben, igaz mindig visszatért a jól megszokott mézszőkéhez. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Facebook/Szabó Zsófi

Cinthya Dictator

A fotóművész egy igazi kis performansz keretein belül vált meg hosszú hajától, amit az idén igencsak felkapott, dögös bob frizurára cserélt. Mi imádtuk ezt a váltást! 

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator
Frizuraváltás világsztár-módra

Kim Kardashian

2015 legnagyobb részében kismamaruháival botránkoztatta meg a közvéleményt, de azért a frizurapara sem maradt ki a celebnő idei repertoárjából. Kim februárban jelent meg először szőke hajjal, majd a sárgás végeredményt még egyszer átfestette, amivel már az igazi hidrogénhatást hozta. 

Forrás: Northfoto

Jared Leto

Kim Kardashiannal egy időben váltott hajszínt a 30 Seconds to Mars énekese. Később kiderült, hogy a végső cél a zöld szín volt, Jared Leto ugyanis Jokert alakítja a hamarosan mozikba kerülő Suicide Squad című filmben. 

Forrás: Northfoto

Katalin hercegné

Vilmos herceg felesége számára nem kislánya érkezése volt az egyetlen újdonság ebben az évben. A szülés után új frizurával tért vissza teendőihez, és ezzel igencsak megosztotta a közvéleményt. A Life.hu olvasói egyébként abszolút pozitívan fogadták a változást.  

Forrás: AFP

Lewis Hamilton

A Forma 1-es pilóta manapság sokat forgolódik modellek között, így biztosan azt gondolta, hogy ha ő is beszáll az aktuális divatmániába, még ellenállhatatlanabb lesz a számukra. Minket annyira nem kápráztatott el az új hajszín, így nem is bántuk, hogy hamar lemondott róla. 

Forrás: MTI/AP/Invision/Jonathan Short

Justin Bieber

Az énekesnek még lányosabb külsőt kölcsönző hidrogénszőke fürtök néha még egy kis 90-es évek életérzéssel is meg lettek bolondítva. Maga Nick Carter is megirigyelte volna ezt a hajszerkezetet! 

Forrás: Facebook/Justin Bieber, Instagram/rubyrose

Tyra Banks

„Hosszú aranyló hajam volt, mindenki erről ismert engem – így nem mertem megválni tőle. De mostanában a nagy márkák is változtatnak: sokan már nem a klasszikus, hosszú hajú modelleket keresik. Ez volt az utolsó lökés, hogy meghozzam a nagy elhatározást! Eljött az én időm!" – nyilatkozta lelkesen Tyra Banks, amikor szuperdögös rövid frizurát vágatott. 

Forrás: AFP

 

Tóth GabiLewis HamiltonKatalin hercegnéLiptai Claudiafrizuraszőkeváltozáshidrogén