Gyorsan is készülhet tökéletes alapsmink - S.O.S. trükkök rohanós hétköznapokra

2015.12.16. 20:35

Van az úgy, hogy az ember lánya késésben van, de mégis ki kell néznie valahogy. Hogyan lehet szép arcot varázsolni 3 perc alatt? Íme néhány szuper trükk a túlélésre Larion Oscar sminkmestertől. 

BB krém, az adu ász

A ragyogóan természetes, üde megjelenéshez elengedhetetlen egy színezett hidratálókrém, mondjuk a közkedvelt BB krém. Pillanatok alatt vitalizálja, egészségtől sugárzóvá teszi a bőrt, friss lesz tőle az arcod színe és kinézete.

Használd úgy, mint egy hidratálókrémet: egységesen masszírozd a bőrödre, ügyelj rá, hogy a finom hajlatoknál se legyen túl sok.

Forrás: Thinkstock

Szempillaspirál nélkül nincs tökéletes smink

Ezután nyisd ki a tekintetedet egy természetes hatású fekete szempillaspirállal. Ha alul is kifested a pilláidat, frissebb és nyitottabb lesz a szemjáték. Érdemes alkalmaznod ezt a technikát, pláne ha nagyon fáradt vagy, és keveset is aludtál.

Forrás: Thinkstock

Jöhet a krémpirosító!

Az üde megjelenéshez jó, ha van nálad egy krémpirosító! Élénkítheted vele az orcákat, sőt még az ajkaidat is. Ha hideg, világos bőrszíned van, a jolly joker számodra a mályvás-rózsás árnyalatú krémpirosító.

Ha meleg bőrszíned van, akkor a barackos vagy a csodaszép terrakotta árnyalat a jó választás. Én is imádom a krémpirosítókat, mert légiesen könnyed a textúrájuk, nem szárítják a bőrt, és rugalmasan, természetesen idomulnak az archoz. Tegyél egy keveset az ujjaddal az arccsont alá, masszírozd össze a BB krémmel kontúrmentesen, és egész nap ragyogóan friss lesz tőle az arcod!

Forrás: Thinkstock
Oscar extra tippje

A krémpirosító ajakrúzsként is működik, így ha ezt használod, legalább harmonikus lesz az összkép, hisz ugyanazzal az árnyalattal élénkíted ajkaidat.

időszépségsmink4G2015gyors smink