Kiss Daniella nem jutott be a legjobbak közé a Miss World 2015-ös világversenyen

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szépségkirálynő Kiss Daniella Miss Hungary Miss World 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kínában megrendezett versenyen 2015 legszebb lányának a spanyol Mireia Lalaguna Royót választották.  

A győztes első udvarhölgye az orosz lány, Szófia Nikicsuk, a második pedig az indonéz Maria Harfanti lett. A magyar versenyző, Kiss Daniella - bár az alversenyeken nagyon jól szerepelt - nem jutott be a legjobbak közé a Miss World 2015 szépségversenyen.

Így tündökölt a Magyarország szépe választáson Kiss Daniella Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kiss Daniella nagyon jó eredményekkel debütált novemberben Kínában

Sarka Kata büszkén újságolta el akkor a közösségi oldalán, hogy Daniella nagyon jól teljesített az eddigi megmérettetéseken. A csodaszép modell nemzeti ruhában kápráztatta el közönséget, sőt, egy különleges táncot is előadott. "Kiss Daniella elképesztően jól teljesített a mai alversenyen, ahol a nemzeti ruhában kellett az előre betanult nemzeti táncot előadni! Daniella egyedül készült fel erre a megmérettetésre, és itt is sikerült a legjobban teljesítenie, ahogy a szavazáson vezet még mindig! A jelenlegi állás szerint a mi lányunk a legszebb a világon! Szavazni folyamatosan lehet! Hajrá, Daniella!!!" - írta Kata a Facebook-oldalán.

Kiss Daniella miatt indították újra a Miss World szavazását

Kiss Daniella a Miss World online versenyén hatalmas előnnyel vezetett – ezért leállította a voksolást a bizottság. A szépségkirálynő eddig a közönség szavazataiból több mint kétszer annyit, 55 ezret gyűjtött be, mint a második helyezett! „Sziasztok! Sajnos nem tudom, miért, de az előző szavazást törölték. A továbbiakban úgy tudtok engem támogatni, hogy letöltitek a hivatalos Miss World-applikációt" – írta elkeseredetten Daniella. Cikkünket a témában ITT olvashatod.

A bemutatkozó kisfilmjét itt nézhetitek meg:

Kiss Daniella Gabriela Vanessa Salazar Valle hondurasi szépségkirálynővel Forrás: MTI/EPA/Hou Hvi Jung
Szinetár Dóra miniben is szexi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151219-szinetar-dora-ruhaja-lattan-leesett-az-allunk-miniben-is-szexi-a-szineszno-foto.htmlA színésznő egy győri koncert alkalmával vette fel ezt a dögös szerelést. A kép alapján bátran állíthatjuk, hogy Dórának nagyon jól áll a kicsit rövidebb szoknya is. TrendOrigoÚj ruhában tűnik fel A kockában Ördög Nóra - Itt meg is nézhetedhttp://www.life.hu/trend/20151219-uj-ruhaban-tunik-fel-a-kockaban-ordog-nora.htmlSok nézőnek feltűnt, hogy Ördög Nóra látszólag minden adás alatt ugyanabban a ruhában tűnik fel a képernyőn. Ez természetesen csak részben igaz. TrendOrigoTolvai Reni sok vagy sokk? - "Jóval szélsőségesebb vagyok, mint voltam"http://www.life.hu/trend/20151219-tolvai-reni-extrem-stilusa-neha-kiveri-a-biztositekot-nem-zavarja-ha-provokal-ezzel.htmlA Megasztárban feltűnt énekesnő évekkel ezelőtt még visszafogott, szolidabb ruhákban állt színpadra. Mára ez megváltozott, és inkább az extrém holmikat részesíti előnyben. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huKék rúzs, melléfogás és egy új díva - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151218-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-daisy-ridley-jennifer-lawrence-selena-gomez.htmlA hét legnagyobb durranása egyértelműen az új Star Wars-film premierje volt, így be is mutatjuk a mozi legújabb csillagát, Daisy Ridley-t. De melléfogásokban és rémesen kiválasztott szettekben sem volt hiány a héten - következzen a Life.hu stílusmustrája! TrendAFPEjha! Meztelen fürdőzést csapott Rihannahttp://www.life.hu/trend/20151218-rihanna-dogos-meztelen-furdozest-csapott.htmlAz énekesnő újabb dögös képpel örvendeztette meg rajongóit Instagram-oldalán. Trend--Disney-hercegnőre hasonlít az élő Barbie babahttp://www.life.hu/trend/20151217-andressa-damiani-az-elo-barbie-baba-a-jegvarazs-disney-mese-szereplojere-elsara-hasonlit.htmlÚj színfolt tűnt fel az élő babák színterén: a brazil Andressa Damianinak 50 centis dereka van és 70 H-s melltartót hord. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.