Gyönyörű menyasszonnyá változott Lola - Fotó!

esküvő fotó párkapcsolat ruha menyasszony Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös énekesnő talán már az esküvői ruháját próbálgatja? A jelek szerint igen, és a választás elképesztően pazarra sikeredett. 

Virágos fejdísz és tüll. Így lehetne a legegyszerűebben leírni Lola menyasszonyi szettjét, amelyet ő maga posztolt a hivatalos Instagram oldalára. A sztár és egykori vőlegénye ma már újra egy párt alkotnak, és lehet, hogy a nagy napra való előkészületek egyik pillanatába kaphattunk betekintést.

Forrás: Instagram/Lola

Egy fehér szemceruza csodákat tesz a sminkeddel!http://www.life.hu/trend/20160104-smink-feher-szemceruza-igy-hasznald-larion-oscar-tippjei.htmlKorán reggel feleakkorák a szemeid, mint egyébként, de még mindig nem találtál rá a tökéletes sminktrükkre, amivel ezt ellensúlyozhatod? Használj fehér szemceruzát - Larion Oscar sminkmester el is árulja, miért! TrendThinkstockMegvan a világ legtrendibb pasijahttp://www.life.hu/trend/20151222-david-beckhamet-egykori-futballsztart-valasztottak-a-vilag-legtrendibb-pasijanak.htmlNagy meglepetés senkit nem fog érni, hiszen David Beckhamet szavazták meg a rajongók az év legstílusosabb pasijának. TrendAFPMi történik Tóth Gabi arcával? Sokkoló fotót posztolt!http://www.life.hu/trend/20160103-mi-tortenik-toth-gabi-enekesno-arcaval-sokkolo-fotot-posztolt-instagramra.htmlA szépséges énekesnő, aki párja oldalán majd kicsattan az örömtől és a boldogságtól, meglepő képet tett közzé közösségi oldalán. Trend--Vajna Timi szexi miniben várja az újévet - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151231-vajna-timi-ebben-varja-a-szilvesztert-szexi-ruciban-pozol-andy-vajna-felesege-foto.htmlAz üzletasszony nem akármilyen szerelést választott a mai esti bulizáshoz. Timi az egész combját megvillantotta a ruhájában. Trend--A frizura és a smink 100 éve - szuper videón a változáshttp://www.life.hu/trend/20151228-100-ev-alatt-ennyit-valtoztak-a-nok-video-a-valtozo-szepsegtrendekrol.htmlMa a laza hullámok, a kócos tincsek és a hajfánk hódítanak, ám nem volt ez mindig így! Ha kíváncsi vagy, hogyan változtak a szépségtrendek az elmúlt 100 évben, nézd meg a következő 2 perces videót! Trend--5 sztár, akiről nem is gondolnád, hogy plasztikáztatotthttp://www.life.hu/trend/20151226-5-sztar-akirol-nem-is-gondolnad-hogy-plasztikaztatott.htmlHollywoodban számtalan példa akad olyan hírességekre, akik túlzásba vitték a plasztikai beavatkozásokat, ám lehet ezt jól és diszkréten is csinálni. Íme 5 sztár, akikről első látásra nehéz lenne megmondani, hogy bizony túl vannak már néhány műtéten. Az eredmények magukért beszélnek! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.