Ennyire szépek a hazai sztárok - Teszteltük!

fotó teszt weboldal szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zürichben található ETH egyetem és egy társkereső applikáció létrehozott egy weboldalt, mely a feltöltött képet elemezve eldönti, hogy az ember mennyire néz ki jól, illetve a fizimiskája alapján az életkorát is megtippeli. Hazai sztárokon teszteltük az oldalt.  

Az oldal egy általunk feltöltött fotó alapján meghatározza a nemünket, a korunkat, és azt is, hogy egy adott skálán mennyire bizonyulunk szépnek. Nézzük, hogyan szerepeltek rajta hazai sztárjaink.

Sarka Kata:

Az köztudott, hogy Kata nagyon odafigyel magára, rengeteget edz és még egy fitneszversenyen is bizonyított. A kétgyermekes anyuka szépségét az oldal is elismerte, és üde arca alapján 26 évesnek tippelte Hajdú Péter feleségét, aki valójában 29 éves.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Rubint Réka:

Ahhoz kétség sem fér, hogy a háromgyermekes anyuka bombaformában van, na de hogy ennyire! Az oldal ugyanis 23 évesnek és gyönyörűnek ítélte Rékát - az eredmény azért is elismerésre méltó, hiszen a fitneszedző valójában 37 éves!

Forrás: Facebook/Rubint Réka

Dukai Regina:

A szexi modell - aki párszor már megmutatta fantasztikus alakját - ezen a képen tényleg pazarul fest, ezért el is nyerte a meseszép jelzőt. A korát illetően viszont nagyot tévedett az oldal: bár Regina biztos szívesen lenne még 23 éves, valójában azonban 32 éves.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Debreczeni Zita:

A fotóst csodaszépnek írták le, amivel mi is abszolút egyetértünk. Zita igazán fiatalos, hiszen kinézete alapján sikerült majdnem tíz évet lefaragnia a valódi korából: az oldal szerint 24 éves, pedig tegnap ünneplete a 35. születésnapját.

Forrás: Facebook/Debreczeni Zita

Aleska:

Az akrobatika és a sok mozgás nagyon jó formában tartják Aleskát, aki a legjobb, vagyis a meseszép jelzőt nyerte el. Az oldal itt volt a legpontosabb korban: 25 évesnek saccolták, pedig 27 éves.

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese

Mi?! Kim Kardashian nem szokott hajat mosni? http://www.life.hu/trend/20160106-kim-kardashian-nem-surun-mos-hajat-egy-uj-trend-szerint-karos-a-rendszeres-hajmosas.htmlEgy új szépségtrend a kevesebb több elvét hangsúlyozva azt hirdeti, hogy minél ritkábban mosunk hajat, annál jobb. Többek közt Kim Kardashian is leállt a sűrű hajmosással, de vajon van igazság mindezek mögött, vagy csak egy újabb divathóbortról van szó? Trend--Meglepő! Szakadt leszbikusnak érzi magát Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20160106-jennifer-lawrence-a-stilusarol-vallott.htmlEzt vallotta legalábbis az öltözködési stílusáról a 25 éves Oscar-díjas színésznő, akiről ennek ellenére most igencsak dögös képek készültek. Trend--Egy fehér szemceruza csodákat tesz a sminkeddel!http://www.life.hu/trend/20160104-smink-feher-szemceruza-igy-hasznald-larion-oscar-tippjei.htmlKorán reggel feleakkorák a szemeid, mint egyébként, de még mindig nem találtál rá a tökéletes sminktrükkre, amivel ezt ellensúlyozhatod? Használj fehér szemceruzát - Larion Oscar sminkmester el is árulja, miért! TrendThinkstockFelismerhetetlenné sminkelték Johnny Depp lányát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160104-johnny-depp-lanya-eltunt-a-smink-alatt-furcsa-kepet-posztoltak-a-fiatal-modellrol.htmlLily Rose Depp még csak 16 éves, de már rengeteg felkérést kapott különböző modellügynökségektől. A legújabb címlapfotóján viszont alig ismertünk rá. Trend--Ha január, akkor leárazás - 3 alapdarab, amit ilyenkor érdemes beszerezned!http://www.life.hu/trend/20151230-elkezdodtek-a-learazasok-szemes-nora-szemelyi-stylist-elarulja-mit-erdemes-megvenni.htmlKarácsony után az üzletek nagy részében megjelentek azok a bizonyos méretes feliratok, melyekre a megrögzött vásárlásmániások egész évben várnak. Ilyenkor vitathatatlan, hogy nagy a csábítás, ám ha nem akarod teljesen lenullázni magad január közepére, érdemes megfogadnod egy szakértő tanácsait! TrendThinkstockMi történik Tóth Gabi arcával? Sokkoló fotót posztolt!http://www.life.hu/trend/20160103-mi-tortenik-toth-gabi-enekesno-arcaval-sokkolo-fotot-posztolt-instagramra.htmlA szépséges énekesnő, aki párja oldalán majd kicsattan az örömtől és a boldogságtól, meglepő képet tett közzé közösségi oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.