Sokkoló sminktrendek a New York-i divathétről

Forrás: AFP -
sminktrend Divathét New York sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig meglep a NYFW az újragondolt ideáival, valamint a technikai újdonságaival. Igazi ínyenceknek és bevállalósoknak maga a paradicsom. Nézzük, melyek a legbevállalósabb sminktrendek a kifutókról!

Ami a szemöldököt illeti, hol annak hiánya, hol a bogárszerű csápokra emlékeztető kialakítás borzolta a kedélyeket a természetes, vastag szemöldöktrend mellett, de volt lakkfilchatású extrém újragondolás is, sőt,

a fantáziadús arany szemöldökből sem volt hiány.

Divat a gyulladt hatású szem, így másnaposan, egy kis punkos körítéssel bárki trendi lehet. A füstös szem, szemöldökig satírozva, megspékelve egy vadmacskaszerű tusvonallal újraértelmezi a titokzatosság fogalmát. A sötét oldal dinamikája gótikus elemekkel elképesztően izgalmas lehetőségeket rejt.

Forrás: AFP

A futurizmus geometriával fűszerezve elképesztően izgalmas tusvonal-variációkat hoz erre a szezonra.

Végre nem kell a szimmetriával bajlódni, mert az aszimmetria sokkal izgalmasabb.

A csomós pillák vágyrombolóan visszatetszőek, de ha így sikerült, bakanccsal kombinálva stílusos viselet lehet.

A vámpírok köztünk élnek, ideje megbarátkozni a plum mély árnyalataival, a vadszilva, kékeslila, valamint fekete ajakrúzsokkal, de ha igazi fashionista vagy, akkor a pipakék rúzzsal is.

Forrás: AFP

Hiába gondoltuk, hogy már magunk mögött hagytuk a 90-es éveket, ha most szívesen újraélnéd, nem kell mást tenned, mint

natúr ajkadat körbekontúrozni egy mélybarna szájceruzával, és szabadon hagyni ajkad közepét.

Az arckontúrozás szabályai is változtak. A Ziggy Stardust glitterkontúr a menő. Kalandra fel, merj kipróbálni új dolgokat!

Trendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétről


Individualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Féktelen macskanő lett Gigi Hadidból - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160219-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-nicole-scherzinger-gigi-hadid.htmlEzen a héten is a New York-i divathét tartotta lázban a világot, ahol a modellek mellett sztárok is feltűntek. Nézzük, ezúttal kinek a stílusa volt ellenállhatatlan. TrendAFPTrendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160218-kedvenc-ready-to-wear-darabjaink-a-new-yorki-divathetrol.htmlIndividualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. TrendAFPLegyél vadító: sminkeld magad Macskanőnek!http://www.life.hu/trend/20160217-macskano-smink-farsangra.htmlSzexi farsangi jelmezre vágysz? Öltsd magadra a legvadítóbb női szuperhős, Macskanő sminkjét! Várady Polett megmutatja, hogyan készítsd el ezt a dögös make-upot. Trend--Elborult sci-fi jelmezek és elegáns darabok - Így divatoztak a sztárok a Grammy-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160216-botranyos-es-gyonyoru-ruhak-a-2016os-grammy-dijatorol.htmlA 2016-os Grammy-gálán elképesztően színes felhozatalnak örülhetett a divatmániás közönség. Sokan hozták a kötelező eleganciát, néhányan kitűntek, páran pedig kétségbeesetten próbálták kizárólag önmagukra irányítani a figyelmet. Nézzük, ki, hogyan teljesített! TrendAFPÍgy tündökölt Palvin Barbi a világsztárok között - Dögös szettek az amfAR gáláról!http://www.life.hu/trend/20160211-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlSzerdán este tartották az amfAR gálát New yorkban, ahol ezúttal is rengeteg híresség gyűlt össze: a jótékonysági eseményen még Palvin Barbi is megjelent. Nézzük kik voltak a legjobban és legrosszabban öltözött sztárok! TrendAFPSztárok stílusa: Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/trend/20160208-onodi-eszter-szineszno-a-stilusarol-meselt.htmlFinom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.