burgundi vörös szenvedély szépségápolás smink Olivia Wilde születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma lett 31 éves a bájos színésznő, Olivia Wilde. Születésnapját egy tőle ellesett sminkkel ünnepeljük. Kövesd Larion Oscar tanácsait, és készítsd el a káprázatos make-upot.
A hónap színe a burgundi, de ezt a fantasztikus színt nemcsak a végletekig szenvedélyes ajakrúzsnál használhatjuk. Íme, szülinapos színésznőnk, Olivia Wilde, aki káprázatosan festett a Golden Globe-gálán, kiragyogott szépsége, burgundi ruhája és hozzá passzoló titokzatos szemfestése.

Ha szeretnéd felforrósítani magad körül a levegőt, akkor mindenképp próbáld ki Olivia szenvedélytől ragyogó sminkjét.

Forrás: AFP

Egységesítsd bőröd szerkezetét egy bőrtökéletesítő báziskrémmel, majd kedvenc folyékony alapozóddal uniformizáld bőrszínedet. A szem frissességéhez alkalmazd a háromszögben felhelyezett korrektorálcázást, szépen dolgozd össze az alapozóval, majd finoman púderezd le porpúderrel. Orcáidat élénkítsd barackos arcpirosítóval az arccsont alatt kontúrmentesen. Szemöldököd színét élénkítsd a hajtöved színével harmonizáló szemöldökceruzával, majd száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon.

A szemkiemeléshez először a bordó árnyalatot tedd a mozgó szemhéj egészére és alul végig, a szempillatőnél. Ezután egy rózsaszín árnyalattal mosd el a kontúrszéleket, és a szemzughoz tegyél még egy keveset.

A szemhéj közepétől kifelé mélyítsd a szempillatövet egy kis feketével, amit alaposan satírozz el, hogy csak a kontrasztos hatása maradjon. A titokzatos hatás fokozására emeld ki vízálló, fekete szemceruzával a vízvonaladat. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá. A friss hatás érdekében ajkadat nude árnyalatú ajakrúzzsal élénkítsd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.