Anne Hathaway fotó színésznő smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy jó pár évvel ezelőtti fotóra bukkant magáról, melyet meg is osztott a rajongókkal. Hát igen, az önkritika nagyon fontos. 

"Amikor minden sminket magara kentem, amit találtam" - írta a kép mellé Hathaway, aki éppen első kisbabájával várandós. A sztár ezen a felvételen éppen a Neveletlen hercegnő premierjére tarthatott, melynek legújabb része már az előkészületeknél tart.

Forrás: Instagram/Anne Hathaway
Veszélyes szépségtrükk: Ragasztóval a mitesszerek ellenhttp://www.life.hu/trend/20160317-veszelyes-szepsegtrukk-terjed-a-neten-a-lanyok-ragasztoval-tuntetik-el-mitesszereket.htmlEgy beauty-vlogger őrült ötlettel állt elő a mitesszerek ellen: Kenj ragasztót az orrodra, majd amikor megszáradt, húzd le! Ezzel a tippel csak az a gond, hogy veszélyesebb, mint gondolnád! Trend--Egy pocakos férfi szexi fotókkal támad a nemi sztereotípiákrahttp://www.life.hu/trend/20160316-a-nem-szexi-ferfi-egy-szexi-fotosorozattal-tamad-a-nemi-sztereotipiakra.htmlLáttunk már mindenféle fotósorozatot, plus size, anorexiás, vagy épp transznemű modellekkel, de a mostanihoz hasonlóval még nem találkozunk: Egy jó nagy pocakkal megáldott férfi vágta magát szexi pózokba, ezzel is fellépve a nemi sztereotípiák ellen. TrendOrigoAjkak még soha nem voltak ennyire művésziekhttp://www.life.hu/trend/20160315-festmenyekkel-es-kulonleges-mintakkal-disziti-ajkait-andrea-reed-kanadai-sminkes.htmlA dús és telt szájjal bizony többet is lehet kezdeni, mint egy szimpla rúzsozás. Igazi műalkotásokkal is díszíthetőek az ajkak, amitől elképesztően vadítóak lesznek. TrendOrigoSminkek a kifutókról - Inspirálódj a milánói divathétről!http://www.life.hu/trend/20160311-sminkek-a-milanoi-divathetrol.htmlGrandiózus kollekciók, pazar ruhaköltemények, eszméletlen kiegészítők és fenséges sminkek vonultak fel a milánói divathéten. Ezt mindenképp látnod kell! TrendAFP10 szépségkatasztrófa, amitől minden nő kiakadhttp://www.life.hu/trend/20160311-barhova-is-keszul-a-no-ezek-a-szepsegbakik-keresztbe-huzhatjak-a-terveit.htmlÁlomrandi az álompasival, interjú, munkamegbeszélés vagy buli. Mindegyik esemény igényes külsőt és szép megjelenést igényel, de mi a helyzet akkor, ha a sors keresztbehúzza a számításaidat? Ezek a leggyakoribb szépségbakik! TrendThinkstockRá sem lehet ismerni Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/trend/20160311-gaspar-evelin-instagramra-posztolt-szelfijen-ra-sem-lehet-ismerni-olyan-mint-egy-modell.htmlA nap sugarai és a vállára omló fürtjei miatt Gáspár Győző lánya nem is hasonlít önmagára. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.