Az össze nem érő combok közötti ékszer valójában a pozitív testképért harcol

Forrás: tgajp.com -
étkezési zavar vékony comb karcsúság testképzavar ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt évek egyik legnagyobb és leghülyébb őrületét, az össze nem érő combokat elevenítette fel a csinos kis függővel ellátott ágyékékszer - ám nem minden az, aminek látszik.

Emlékeztek még a thigh gapnek elnevezett furcsaságra? Össze nem érő combjaikat és ezzel karcsúságukat hirdették sokan az internetre feltöltött képeikkel, ezzel akár aggodalmat is okozva az egészséges testalkattal rendelkező, ám összeérő combú fiatal hölgyeknek.

Forrás: tgajp.com

Erre válaszolt nemrég Soo Kyung Bae az általa megálmodott ékszerrel, amelyet kimondottan a vékony, össze nem érő combú lányoknak találtak ki. Az állítólag 18 karátos, függővel ellátott láncot a szingapúri TGAP nevű oldalon lehet megrendelni - ám itt jön a buktató.

Kinek kellenek az átköpős combú lányok?

Jön a nyár, lassan elkerülhetetlen, hogy előbányásszuk a (rettegett) rövidebb ruhákat, ha nem akarunk rommá sülni, és eldugjuk azokat, amik egész mostanáig ápoltak és eltakartak ott, ahol kell. A szerencsésebbek már egy ideje szoknyában tolják, a rosszabb sorsúak pedig, amíg csak lehet, farmerban húzzák ti a tavaszt. De meddig rejtegethetjük még combjainkat? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.