Kinek kellenek az átköpős combú lányok?

Forrás: makeupmonster.ie -
kövér vékony bikinihíd testsúly combrés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jön a nyár, lassan elkerülhetetlen, hogy előbányásszuk a (rettegett) rövidebb ruhákat, ha nem akarunk rommá sülni, és eldugjuk azokat, amik egész mostanáig ápoltak és eltakartak ott, ahol kell. A szerencsésebbek már egy ideje szoknyában tolják, a rosszabb sorsúak pedig, amíg csak lehet, farmerben húzzák ti a tavaszt. De meddig rejtegethetjük még összeérő combjainkat?

"Amíg a híd a folyót, átöleli szelíden..."

Azon már fenn sem akadunk, mekkora figyelmet kapott anno a világtól a szörnyűséges bikinihíd, amikor egyesek a vízparton fekve készítettek olyan fotókat, melyen a csípőcsontjukon feszült a fürdőbugyi, és örömködtek, hogy mekkora menők. Ezt követték a virslilábak, amikor homokos tengerparton készültek combtőszelfik: két behajlított térdben végződtek, és úgy néztek ki, mint egy pár baromfi virsli a napsütésben. Szerencsére a homokszemcsés fenékből nem lett világszenzáció, de sajnos a tökéletesen gömbölyödő szeméremdombhájpot nem úsztuk meg...

Forrás: makeupmonster.ie

Persze mindig van valami, amitől a hibátlanok még elégedettebbek lehetnek, és aminél a tökéletlenek csak csendben várják, hogy lassan véget érjen. Ilyen a combrés fedőnevű agyszülemény is, ami a virgácsok közti réstávolságot hivatott ünnepelni.

Formás combok hetek alatt:

Még van egy kis idő a nyárig, így még nincs késő némi erőfeszítést tenni a feszes combokért. Ne hidd, hogy rendszeres edzéssel vastagodik ez a kritikus testtáj - ha a saját testsúllyal végzett gyakorlatokat részesíted előnyben, akkor a combjaid heteken belül sokkal csinosabbak lesznek - írtuk korábbi cikkünkben. Íme néhány kedvenc gyakorlatunk, hogy még szexibben mutasson a farmersort a virgácsaidon.

"Tárulkozó combjaid közt kínálkozik a varázslat"

Mondhatnánk, hogy aki nem tud magáról egy épkézláb bikinihidas fotót készíteni, annak a combrést is felesleges keresnie a lábai között. Azt az aprócska tényt azonban, hogy ennek megléte egyébként annak függvénye, ki milyen alakú/alkatú, milyen széles/keskeny a csípője, és milyen közel vannak egymáshoz (az akár külön-külön is vékony) lábacskái, a legtöbben hajlamosak elfelejteni. Így pedig soron következő tippjeinkhez, melyekkel talán a combosok is kihúzhatják valahogy a nyarat, nem kell amolyan Amber Rose-osan dúsidomúnak lenni, elég, ha csak úgy születtél, ahogy.

1.) Hintés és combkenegetés. Rengeteg hasznos fórumhozzászólás található a neten, számtalan trükk, amivel időt nyerhetünk a fájdalmas kidörzsölődés előtt. Ilyen például a belső comb hintőporozása. Ez van, akinek az életét mentette már meg egy forróbb napon, de előfordult, hogy másnak összecsomósodott az izzadságtól, és belepotyogott a szandáljába. Más testápolóval próbálkozik, vagy különböző testolajokkal kenegeti magát, hogy meg tudjon tenni aznap pár száz métert fájdalommentesen.

Forrás: Thinkstock

2.) A golyós, kenős és fújós dezodorok. Mivel a kisebesedést az izzadással járó nedvesség okozza, okos dolog lehet elébe menni a problémának. Ha reggel a belső combodat is befújod, vagy kenőccsel jól besatírozod, egész biztosan eljutsz egy olyan biztonságos helyre, ahol a nap folyamán újra ismételheted a műveletet.

A legviccesebb fórumhozzászólás:

"A barátom haverja azt mondja azokra a lányokra, akiknek nem ér össze végig a lábuk, tehát van egy kis rés, hogy "átköpős" combúak.

3.) Cicanacik, leggingsek. Azt ugye mindenki tudja, hogy a leggings nem nadrág, és valójában tökéletes fenékkel sem szabadna utcán hordani, hacsak nem az edzőteremből megyünk hazafelé? Szoknyával azonban életmentő lehet, mert nem is kell lemondanod kedvenc ruhadarabodról, de nem is muszáj terpeszben állnod és lépkedned egész nap azért, hogy a csülkeid ne érintkezzenek. A nejlonharisnya ugyanilyen jó, bár 35 fokban nyilván szívás, de hát vagy ez, vagy a konditerem és a crosstréning.

Kommenttipp:

Egy névtelen és arctalan hozzászóló tanácsa, hogy vegyünk olyan poliészter és lycra-mentes harisnyát, amit ha a megfelelő hosszban lenyisszatunk, nem ugrik, tekeredik és göngyölödik fel. Ugyanezt egyébként leginggsekkel is megtehetjük...
Forrás: Instagram

4.) Biciklisnacik és lábas bugyik. Egy diszkrét biciklisnaci is jó vásár lehet, például egy bokáig érő maxiruha esetében sosem derül ki a turpisság. (Már amennyiben nem látszik át.) Van azonban hasonló fehérnemű is, ami tulajdonképpen egy Bridget Jones-féle hájfelfogó bugyi, csak lába is van. Drogériákban kapható, nem olcsó, de igencsak tartós, bőrszínű, és mindenhonnan több centi mínuszt ígér. Hátránya, hogy meleg, és ha épp a közepén ér véget, mert mondjuk addig tart a ruhácskád, akkor hajlamos kettévágni az egyébként takarásra ítélt combodat, és plusz hurkákkal fokozni a reménytelenséget.

Így öltözz, ha vastag a combod!

Valljuk be, a széles combok megítélése igencsak szélsőséges: többnyire próbáljuk minél jobban takargatni őket, miközben a szórakoztatóipar combos csajai lépten-nyomon mutogatják formás vonalaikat. Épp ezért nem biztatunk senkit, hogy burkolózzon kaftánba csak azért, mert gömbölyűbb az átlagnál. Persze fontos, hogy kellő önkritikával megáldva emeljünk le a polcról a kinézett darabokat: a polgárpukkasztó forrónadrágot, vagyis inkább már forróbugyit inkább engedjük át Beyoncénak. Íme a legjobb szettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.