Eva Longoria extrém cipőt villantott – Heti stílusmustra

stílusmustra Ruby Rose Kerry Washington Eva Longoria monokróm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy fest a vadító cipők, a szexi vállvillantások és a maszkulin outfitek hete képekben? Már mutatjuk is!

A legextrémebb cipők

Mi más dobhatná fel legjobban a monokróm öltözetet, mint egy dögös cipő? Jól tudja ezt Eva Longoria és Emmy Rossum is, akik igazi vörös szőnyegre való topánkákban gáláztak.

Eva Longoria, Emmy Rossum Forrás: AFP

Kinek a cipője tetszik jobban?

Egyébként nemcsak a cipőválasztásaikkal tűntek ki a tömegből a csodás színésznők: a fekete, áttört anyagú ruha és a világos, csillogó kreáció is szuper választás volt.

Eva Longoria, Emmy Rossum Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Előtérben a vállak

Az idei tavaszi-nyári szezon nagy slágerei a vállakat hangsúlyozó darabok, amik a vörös szőnyegen is teret kapnak. Ezúttal Kerry Washington és Zendaya Coleman mutatták meg, mennyire szexi a dekoltázs helyett inkább a vállakat megvillantani.

Kerry Washington, Zendaya Coleman Forrás: AFP

Kinek a stílusa tetszik jobban?

A legmenőbb maszkulin outfitek

A Wonder Woman, Gal Gadot legutóbb piros bársonyruhájával vett le minket a lábunkról, ezúttal pedig egy dögös nadrágkosztümben ragyogott. A csodás arcú modell, Ruby Rose is imádja ezeket a maszkulin vonalakat: ő most egy fehér crop topos fazont választott.

Gal Gadot, Ruby Rose Forrás: AFP

Melyik outfit dögösebb?

A hónap színe: cseresznyevirághttp://www.life.hu/trend/20160407-a-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlA tavasz legcsodálatosabb látványát a cseresznyefa virágzása nyújtja, így nem véletlen, hogy ebben a hónapban a trend színét is ez inspirálta. Nézd meg a kedvenc outfitjeinket! TrendOrigoFilléres csodaszerek – hollywoodi hírességek házi szépségpraktikáihttp://www.life.hu/trend/20160405-hollywoodi-hiressegek-filleres-szepsegraktikai.htmlKi hinné, de sok híresség, aki bármilyen luxuskozmetikumot megvehetne magának, inkább a filléres házi praktikákra szavaz. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlett Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk! Trend--4 divattrend, amit mindenképpen ki kell próbálnod a tavaszi-nyári szezonbanhttp://www.life.hu/trend/20160404-divattrendek-amiket-mindenkeppen-probalj-ki-a-tavaszi-nyari-szezonban.htmlUgyan már jó régen, 2015 őszén bemutatták az idei tavaszi-nyári szezon trendjét, most visszanyúltunk a korábbi divathetekhez, hogy bemutassuk, milyen irányvonalakat adtak nekünk a legnagyobb tervezők. Inspirálódásra fel! TrendAFPA hónap sminktrükkje: a napcsókolta hatáshttp://www.life.hu/trend/20160401-a-honap-sminktrukkje-s-pirosito.htmlEbben a hónapban a ragyogást fokozó sztártermék az arcpirosító. Az egészségtől kipirult orcák természetességének a titka a visszafogott bőrtónushoz illeszkedő árnyalatokon múlik. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit a pirosítóról! Trend--Három cipő, amit idén tavasszal be kell szereznedhttp://www.life.hu/trend/20160331-harom-cipo-amit-iden-tavasszal-be-kell-szerezned.htmlVégre elküldhetjük nyári álmot aludni a bakancsokat és a csizmákat, és elővehetjük kedvenc tavaszi darabjainkat. Ha néhány új darabot is beszereznél idén, nézd meg az idei tavaszi szezon legmenőbb cipőit. Íme, néhány a legdögösebb fazonokból! TrendOrigoSusan Sarandon 20 évesnek öltözött, és jól állt neki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160401-heti-stilusmustra-szerepel-benne-chris-hemsworth-gigi-hadid-es-susan-sarandon.htmlEzen a héten Chris Hemsworth lett a kedvenc celebpasink, Susan Sarandon újra elnyerte tőlünk a legvagányabb 60-as címet, és egy új dívát is avattunk Golshifteh Farahani személyében. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.