Halle Berry teljesen megváltozott - Hová lett a szexi külső?

frizura színész haj Halle Berry pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös hollywoodi szépség sokat változott az elmúlt hónapokban. Levágatta a haját és a ruháit is kissé érdekesen választja ki. 

Halle Berry szokatlan frizuráját a London-Heathrow-i repülőtéren sikerült lencsevégre kapni, amikor éppen megérkezett Los Angeles-ből Maceo nevű kisfiával. Sokan először fel sem ismerték a színésznőt, hiszen a fiús frizura és a hatalmas barna kabát jó álcának bizonyult, sőt még egy csúnya pattanás is csúfította a sztár arcát.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Halle Berry félmeztelen fotóval regisztrált az Instagramon

A gyönyörű színésznő nem nevezhető szégyenlősnek, így bátran dobta le a textilt az első közösségi oldalas bejelentkezése alkalmával.
Élénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20160426-milyen-arnyalatu-ruzst-vagy-szajfenyt-hordjunk-2016-tavaszan.htmlEbben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Trend--Koppintás volt Katalin hercegné esküvői ruhája? Beperelték a tervezőjéthttp://www.life.hu/trend/20160426-bepereltek-alexander-mcqueent-divattervezot-katalin-hercegne-eskuvoi-ruhaja-miatt.htmlPert indított Alexander McQueen ellen egy menyasszonyi ruhatervező, aki szerint a divatház ellopta, és Katalin hercegné híres menyasszonyi ruháján alkalmazta az ötleteit. Trend--Gwyneth Paltrow meg merte mutatni magát csupaszonhttp://www.life.hu/trend/20160425-gwyneth-paltrow-smink-nelkul-fotozta-le-magat-ebredes-utan-az-agyban.htmlA színésznő ugyan nem az egész testét posztolta ki a maga valójában Instagram-oldalára, csupán az arcát, de követői teljesen oda vannak érte! TrendOrigoMiniszoknya, műszempilla, tusvonal – Így forgatta fel a 60-as évek az egész világothttp://www.life.hu/trend/20160422-igy-forgatta-fel-a-60-as-evek-az-egesz-vilagot.htmlA 60-as években egy új korszak kezdődött, de nézzük csak, mik is történtek: ember lép a Holdra, felhúzzák a berlini falat, az államokban J. F. Kennedyt választják elnöknek, világhódító útjára indul a Beatles, és elkezdődik a miniszoknyakultusz. TrendThinkstockSzerethetően különc – Nézd meg Prince legőrületesebb fellépőruháit!http://www.life.hu/trend/20160421-prince-enekes-kulonc-stilusara-emlekezunk.htmlMég David Bowie halálát sem sikerült felfognunk, máris újabb zenei legenda távozott az élők sorából – de a halhatatlanok közé. Prince nemcsak zenéjében volt egyedi, színpadi megjelenése sem volt éppen hétköznapi. Szerethetően különc stílusát felelevenítve emlékezünk rá! Trend--Debreczeni Zitának igazán jó dolga vanhttp://www.life.hu/trend/20160420-debreczeni-zita-modellnek-jo-dolga-van-mert-suti-virag-es-ruhamennyorszagba-kerult.htmlSüti- és ruhamennyországba csöppent a gyönyörű modell. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.