Büszkén vállalja idomait Ashley Graham plus size modell - Fotó!

fashion week divatbemutató plus size modell Ashley Graham miniruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész ruhában vonult végig egy újonnan indított plus size divatmárka kifutóján a világhírű modell.

Ahol testelfogadásról és plus size méretekről van szó, onnan Ashley Graham sem hiányozhat.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A modell a minap az alább látható, elképesztően mini ruhában vonult végig Christian Siriano nemrég indított plus size méretben megálmodott márkájának kifutóján.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A 29 éves szépség napjaink egyik legsikeresebb és legkeresetteb plus size modelljének számít: : a New York-i divathét után ő volt az első kerekded modell, aki szerepelhetett a Sports Illustrated fürdőruhás különkiadásának címlapján.

Micsoda alak! Elképesztően jó formában van az 58 éves Melanie Griffithhttp://www.life.hu/trend/20160429-melanie-griffith-szineszno-jo-formaban-van-58-evesen-is.htmlAntonio Banderas exfelesége a mai napig igyekszik megőrizni fiatalosságát - öltözködés és diéta terén a jelek szerint ügyesebben, mint ami a plasztikai sebészetet illeti. Trend--A smink ereje: így változott bombanővé a 80 éves nagymamahttp://www.life.hu/trend/20160509-livia-80-eves-nagymama-sminkkel-valtozott-bombanove.htmlElképesztő átváltozás: a Horvátországban élő Tea Flego sminkes kipróbálta Kim Kardashian ikonikus sminkjét nagymamáján. Íme! TrendOrigoMarsi Anikó teljesen átalakul! Megváltozott külsővel tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/trend/20160428-marsi-aniko-musorvezeto-megvaltozott-kulsovel-ter-vissza-a-tv2-kepernyojere.htmlÚj munka, új haj: a Tények műsorvezetője új frizurával készül a nagy visszatérésre. Trend--Miért öltözik öregasszonynak az amúgy sugárzóan szép Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20160427-katie-holmes-szineszno-oregasszonynak-oltozott-egy-hollywoodi-esemenyen.htmlAkármennyire is nézzük, sehogy sem fér a fejünkbe, hogy a 37 éves színésznő miért választott ilyen furcsa szabású és borzasztó mintájú ruhát egy hollywoodi eseményre. Trend--Az önbizalom roncsolói: 3 nő, aki felvállalta aknés bőréthttp://www.life.hu/trend/20160428-aknes-boru-nok-beszeltek-arrol-hogyan-sikerult-visszanyerniuk-onbizalmukat.htmlA piros foltokkal teli, gyulladt bőr sajnos rengeteg fiatal lány életét megkeserítheti. Néhányan közülük őszintén meséltek a bőrproblémájuk miatt elszenvedett megjegyzésekről, hogy így adjanak erőt azoknak, akik hozzájuk hasonló helyzetben vannak. Trend--Felismerhetetlenné photoshopolták Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20160427-beyonce-enekesnot-felismerhetetlenre-photoshoppoltak.htmlKissé megszaladt a W magazin képmanipulálóinak keze, az eredmény pedig egy jóval vékonyabb, karakteres jegyeitől megfosztott Beyoncé lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.