Ashley Graham plus size modell újra a pozitív testképért harcol

Forrás: Lane Bryant/Cass Bird -
modell kampány Sports Illustrated Ashley Graham testképzavar plus size elfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legsikeresebb plus size modellje rögtön két új kampányban is részt vesz: bekerült a legendás Sports Illustrated modelljei közé, illetve a Lane Bryant The Body elnevezésű projektjébe is.

Mozgalmas napok állnak Ashley Graham mögött. A világ egyik legsikeresebb plus size modellje a napokban jelentette be a hírt, miszerint a Sports Illustrated beválogatta őt is a soron következő Swimsuit Issue különszámába, mint az első teltkarcsú lányt.

Forrás: Lane Bryant/Cass Bird

Ez már önmagában is hatalmas lépés a magazintól a vékony, Barbie-alkatú modellek szerepeltetése után. Nem sokkal később megjelent a 28 éves Ashley The Body elnevezésű kampánya a plus size méretű ruháiról ismert Lane Bryant jóvoltából, amelyben dögösen, kigombolt ingben pózol.

Gömbölyű a divat! - A legszebb plus size modellek

2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek. Íme, a legismertebb gömbölyű szépségek.

Kate Hudson bebizonyította, hogy az alváshoz azért még felöltözikhttp://www.life.hu/trend/20160202-kate-hudson-szineszno-pizsamaban-szelfizett.htmlA mostanában előszeretettel vetkőző színésznő ezúttal talpig felöltözve mutatta meg követőinek képmegosztó oldalán, hogyan bújik ágyba. Trend--Katalin hercegné szemöldökét kritizálják a szakértőkhttp://www.life.hu/trend/20160209-katalin-hercegne-uj-szemoldoket-kritizaljak.htmlTúl vastag, túl hangsúlyos és éveket öregít rajta - így vélekednek a kommentelők a hercegné új szemöldökéről. TrendOrigoHazudott Catherine Zeta-Jones? Így őrzi meg a szépségét a 46 évesenhttp://www.life.hu/trend/20160201-catherine-zeta-jones-szineszno-szepseget-igy-orzi-meg-valojaban-46-ev-felett.htmlA világsztár nemrég elhintette, hogy egy bizonyos szépségápolási eszköznek köszönheti fiatalos megjelenését közel az ötödik x-hez. A valóság azonban ennél jóval árnyaltabb. Trend--Alig lehet ráismerni Dobó Katára! Fodrásznál járt a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20160206-dobo-kata-szinesznore-alig-lehet-raismerni-legujabb-szelfijen.htmlEgy kis frissítés sosem árt: Dobó Kata a fodrásztól kilépve örökítette meg az eredményt egy szelfi formájában. Trend--Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20160201-cindy-crawford-szupermodell-50-evesen-abbahagyja-a-modellkedest-es-nyugdijba-vonul.htmlCindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét. TrendOrigoAshley Graham kiakadt: "Utálom, ha igazi nőként emlegetnek"http://www.life.hu/trend/20160203-ashley-graham-plus-size-modell-utalja-ha-igazi-nokent-emlegetik.htmlNapjaink egyik legkeresettebb plus size modellje, szépsége vitathatatlan, nőies formái miatt pedig fiatalabbak és idősebbek is rajonganak érte. Ashley Graham egy nemrég adott interjújában azonban elárulta: a mai napig ugyanúgy meg kell küzdenie az emberek előítéleteivel, mint korábban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.