5 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el idén nyáron

Forrás: giphy.com -
strand Nyár bikini divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nyáron újra és újra felbukkannak bizonyos öltözködési trendek, amik csak nem akarnak kimenni a divatból. Most újra összeszedtük, mire kell nagyon odafigyelni, ha nem akarsz nevetségessé válni idén nyáron (sem).

Vigyázz a fehér bikinivel

A fehér bikini hiába nagyon trendi, és hiába áll nagyon jól, ha túlságosan vékony az anyaga, semmi értelme nincs megvenned. Ahogy ugyanis átnedvesedik az anyag, rögtön mindent megmutat: a mellbimbók és a leszállópályák sem menekülhetnek.

Forrás: giphy.com

A leggings nem nadrág

Lassan talán már kezd terjedni a hír, hogy a leggings nem nadrág. Csak és kizárólag tunikákkal, hosszú szabású ingekkel és pólókkal lehet hordani. Crop toppal és hagyományos szabású trikókkal csak otthon hordd.

Smink a strandra

Jól akarsz kinézni a strandon? Tetszeni akarsz egy fiúnak? Nem a smink fog hozzásegíteni a jó kinézethez, úgyhogy ne is zavarjon, hogy kivételesen nem tudod levakolni magad. Ha vízbe mész, úgyis csak csorogna le rólad alapozó, púder, pirosító, szemfesték és minden. Csak legyél felszabadult, érezd jól magad, mindenkinek ez fog bejönni.

Forrás: Youtube

Tudd, hogy mi áll jól

Nyáron, amikor kevesebb ruha van rajtunk, és sokkal több látszik belőlünk, talán még fontosabb, mint máskor, hogy tudjuk, mi áll jól nekünk: a fürdőruhától kezdve az utcai és irodai ruhákig. Tudd, hogy mit kell eltakarni, és mi az, amit ki kell emelni, így biztosan nem lőhetsz mellé.

Ne tegyél ki mindent a kirakatba

Azért, mert nyár van, és meleg, nem kell mindig mindent kitenni a kirakatba. A popsit villantó rövidnadrág például elképesztően elterjedt az elmúlt években, de egyrészt nem is áll jól mindenkinek, másrészt nem is alkalmas minden alkalomra. Leginkább a Balaton vagy a tenger partjára valók, ott biztosan nem lesz közönséges a hatás.

Már a leszállópálya sem menő, csak a teljes csupaszság – Szőrtrendek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160525-mar-a-leszallopalya-sem-meno-csak-a-teljes-csupaszsag-szortrendek-2016ban.htmlMíg a 80-as évek végéig a természetes szőrzet dominált, a 90-es években lassan elkezdtek kikopni a hosszú szőrszálak. Az elmúlt években pedig már a leszállópálya sem volt menő, habár egy-két naturalista híresség mindig megpróbálja visszacsempészni a szőrös évtizedeket. TrendOrigoKate Hudson ilyen rosszul még soha nem nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160527-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-jude-law-miranda-kerr.htmlA héten már nem csodálhattuk a szebbnél szebb cannes-i nagy- és kisestélyiket, de azért így sem maradtunk vörös szőnyeges események nélkül, ráadásul a street style szettek is hoztak némi felüdülést. TrendOrigoVidám manikűr pillanatok alatthttp://www.life.hu/trend/20160525-vidam-manikur-pillanatok-alatt.htmlEgyre több virág nyílik, egyre színesebb a világ, miért ne köszönhetnének vissza a ragyogó színek a körmeinkről is? Egy roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető, vidám manikűrt mutat most meg nektek Esztergályos Viki. Trend--A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFPKi volt az elmúlt évek legcsodásabb celebmenyasszonya? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160525-az-elmult-evek-legcsodalatosabb-celebmenyasszonyai.htmlEva Longoria hétvégén mondta ki harmadszor a boldogító igent. A ruháját, amit Victoria Beckham tervezett, igencsak sok kritika érte: többen túl unalmasnak, vagy túlságosan egyszerűnek találták. Az elmúlt években nemcsak az ő esküvői ruhája volt megosztó. Nézzük a legcsodásabb és legfurcsább celebmenyasszonyokat az elmúlt évekből. TrendOrigoVedd fel a harcot a ráncokkal! Íme, a leghatásosabb arcpakolások!http://www.life.hu/trend/20160518-vedd-fel-a-harcot-a-rancokkal.html25 éves kor felett egyre kevesebb kollagén termelődik, a bőr ráncosodni kezd, és megereszkedik. Természetesen sok mindent tehetünk azért, hogy ezt a folyamatot minél jobban lelassítsuk. Akár különböző házi praktikákat is kipróbálhatunk az üde bőrért. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.