Az 5 legnagyobb hiba, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napján

esküvő menyasszony szervezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tény, hogy a legtöbb menyasszony túlszervezi az esküvőjét, és így sokszor pont a lényeg vész el. De nem is csoda: olyan komoly iparág épült már az egész esküvősdi köré, hogy az ember hajlamos teljesen beleveszni, vagy még rosszabb, belebolondulni az egész szervezésbe. Hogy megkönnyítsük éppen menyasszonyi teendőiket ellátó olvasóink helyzetét, megosztunk most velük 5 tipikus hibát, amit mindenki elkövet az esküvőszervezés közben.

Legyél önmagad!

Természetes, hogy minden menyasszony a lehető legjobb formáját akarja hozni, és igazán különlegesen szeretne kinézni a nagy napon, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen máshogy kell kinézned, mint a hétköznapokban. Ne veszítsd el a fejedet: nem kellenek méretes kontyok, nem kell rengeteg smink sem. A természetesség sokkal szebb!

Forrás: Dreamstime

Szervezz, de ne stresszelj!

Akinek már volt része benne, az jól tudja, hogy egy esküvő mennyi előkészültet igényel, ezért mindenképpen jó, ha listát vezetsz a elintéznivalókról. Azt viszont ne feledd, hogy te sem tudsz mindent az irányításod alatt tartani, ha valami apróság nem úgy alakul, mint ahogy tervezted, attól még nem kell bestresszelni. Ne feledd a lényeget: a nagy napon hozzá fogsz menni életed párjához!

5 sminkbaki, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napján

Az esküvő minden menyasszony számára az a nap, amikor tökéletesen akar kinézni. Mindannyian mesés ruhát, csodás hajat és gyönyörű sminket szeretnének, és cseppet sem vicces, amikor valami félrecsúszik. Ezért a legjobb, ha minden téren felkészült vagy. Nézzük, mit tehetsz azért, hogy tökéletes legyen az esküvői sminked.

Beszéld meg a pároddal!

Sokan abba a hibába esnek, hogy mindent egyedül vagy az esküvőszervezővel találnak ki. Lehet, hogy egy férfi kevésbé tud elveszni a részletekben, mint a nők, de attól még őket is érdekli, hogy milyen lesz a nagy nap. Tehát kérd ki párod tanácsát, beszéljétek meg közösen, hogy mit szeretnétek.

Forrás: Dreamstime

A ruhánál ne csak egy szempontot figyelj!

Természetesen minden nő úgy érzi, hogy a menyasszonyi ruha az egész esküvő legfontosabb kérdése. Ez persze így is van, a ruha valóban nagyon fontos. Éppen ezért ajánljuk, hogy a ruhapróbákon ne csak azt figyeld, hogy mennyire vagy benne káprázatos, hanem sétálj benne, ülj le benne, próbáld ki, hogy mennyire kényelmes. A nagy napra véletlenül se válassz túl szűk, vagy itt-ott szorító ruhát.

Élvezd!

Ahogy már említettük, ne feledd a lényeget: az esküvő valójában egy nagy buli, ahol a családotokkal és barátaitokkal együtt ünnepelhetitek a szerelmeteket. Tehát élvezd ezt a nagy napot, lazulj el, mosolyogj, táncolj, hiszen a szerelmed felesége lettél.

A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!

Gondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de egyéb izgalmas trendek is várnak rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.