5 tipp, hogy világsztár módra fesztiválozhass

fesztivál világsztár készülünk2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére a világsztárok kedvenc fesztiválja már lezajlott, így el tudjuk lesni tőlük a legfontosabb tippeket: hogyan kell őrülten fesztiválozni. 

1. Fesztiválozz bikinifelsőben

Lehet bármilyen dögös a pólód, akkor is a bikinifelső és a sort kombináció a legmenőbb fesztiválszett. Így bulizott a Coachella egyik legnagyobb sztárja, Alessandra Ambrosio is, aki még virágkoszorút is tett a fejére a hippistílus jegyében.

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio

2. Kalapban lazulni nagyon is menő

A kalap a fesztiválokon nagyon is trendi hippistílus egyik fontos kelléke. Kendall Jenner pedig azt is bemutatta, hogy még egy tipikus cowboykalapban is jól lehet kinézni, ha egy igazán szexi blúzt veszel fel hozzá.

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

3. A barátnődet ne hagyd otthon

Persze, hogy akkor a legőrültebb a buli, ha a legjobb barátnőddel mész fesztiválozni, akivel tökéletesen összhangban vagytok. Jól tudják ezt a celebek is, akik rendszerint a legjobb barátnőjükkel partiznak a fesztiválokon.

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio
Forrás: Instagram/Kendall Jenner

4. Vegyél fel bármit, ami jólesik

A sztárok is sokkal szabadabban, bátrabban és lazábban öltözködnek, ha egy fesztiválról van szó. Kövesd te is a példájukat! Vegyél fel színeket, halmozz ékszereket, vagy válassz villantós csipkés darabokat, mint a szupermodell, Alessandra.

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio

5. Érezd magad a világ tetején

Engedd el magad, lazíts, és érezd jól magad! Felejts el minden hétköznapi nyűgöt pár napra. Tombolj a világ tetején.

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio

Fesztiválra fel!

Bohémság, lazaság, szabadság, semmi kötöttség – erről szólnak a fesztiválok. És milyen jó, amikor ez a nyári életérzés a ruhánkon is tükröződik! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Színek, minták, feliratok – Nyári nadrágok és pólók 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160623--szines-mintas-feliratos-nyari-nadragok-es-polok-10000-forint-alatt.htmlEgy csodás, színpompás vagy vagány, feliratos póló és egy mintás nadrág alapdarab nyárra. Nézzük a kedvenceinket 10 ezer forint alatt. Trend--Találd meg a kedvencedet! Nyári ruhák 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160609-nyari-ruhak-tizezer-forint-alatt.htmlEgy jó kis ruha alapdarabnak számít nyáron. Az egyetlen „baj" vele az, hogy egy nem elég belőle. A legjobb, ha egy elegáns, egy hétköznapra való és egy strandruha is sorakozik a szekrényünkben. Szerezd be kedvenceidet 10 ezer forint alatt! TrendOrigoEszméletlen fesztiválkörmök, amiket te magad is meg tudsz csinálni!http://www.life.hu/trend/20160620-eszmeletlen-fesztivalkormok-hazilag.htmlItt a nyár, kezdődik a fesztiválszezon! A fesztivál szó hallatán valószínűleg mindenkinek a bohém színek és a vidámság jut eszébe, ezért egy igazán bolondos, színpompás manikűrt álmodtam meg a témához. Trend--Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt amikor ez volt a trend!http://www.life.hu/trend/20160608-szemoldoktrendek-kleopatratol-mona-lisan-at-napjainkig.htmlTudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje. TrendOrigoIdd magad szépre! Próbáld ki a 24 órás nagy nyári italkúráthttp://www.life.hu/trend/20160609-idd-magad-szepre-probald-ki-a-nagy-nyari-italkurat.htmlBőrünk egészségének és szépségének megőrzése nem csupán azon múlik, mikkel kenjük, hanem azon is, hogy belülről mikkel tápláljuk. Most arra adunk ötleteket, milyen folyadékok fogyasztásával tudod elérni, hogy bőröd egészséges és fiatalos maradjon. Következzen a 24 órás nagy nyári italkúra. TrendOrigoTanulj tőlük! Így szurkolnak a francia nőkhttp://www.life.hu/trend/20160608-tanulj-toluk-igy-drukkolnak-a-francia-nok.htmlKözel egy hete focilázban égünk. Szabadtéri helyszíneken és otthon is szívesen nézünk meccset, és persze lelkesen drukkolunk a magyaroknak. Te is szállj be az őrületbe, és lesd el a francia nőktől, hogyan kell igazán elkötelezett szurkolónak lenni! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.