Micsoda alak! Konkoly Áginál csinosabb anyukát nehéz lenne találni

Konkoly Ági anyuka szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkoly Ági várandósan is csodaszép volt, a szülés után pedig pikk-pakk visszanyerte tökéletes alakját. 

Az egykori Miss Universe Hungary cím birtokosapár hónapja adott életet kislányának, de olyan, mintha nem is szült volna: a teste karcsú és nagyon tónusos.

#zoébaba #anyalánya #pakamè

Ági Konkoly (@agikonkoly) által közzétett fénykép,

Irigyeljük Ágit, mert egy gramm súlyfelesleg sem maradt rajta. Valószínűleg ő is odafigyelt azokra a dolgokra, amik segítenek fogyni a szülés után - korábban mi is összeszedtük a leghasznosabbakat.

Rövid haj kontra hosszú haj – Melyik a szexibb a nők és a pasik szerint?http://www.life.hu/trend/20160706-rovid-haj-kontra-hosszu-haj-melyik-a-szexibb-a-nok-es-a-pasik-szerint.htmlA rövid kontra hosszú haj kérdése igencsak megosztja a közvéleményt. Vannak pasik, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen, mások viszont egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. De mi a véleménye erről a nőknek? Trend--Csajos estére készültök? Így sminkelj!http://www.life.hu/trend/20160706-mozdulj-ki-a-csajokkal-dogos-sminkkel.htmlCsajos estére készültök a barátnőiddel? Készíts hozzá szuper sminket, és élvezd ki a szabadtéri bulikat! Fogadd meg Várady Polett tippjeit! Trend--Stílust teremtettek – Ők Párizs legnagyobb divatikonjai!http://www.life.hu/trend/20160705-coco-chanel-christian-dior-es-yves-saint-laurent-parizs-legnagyobb-divatikonjai.htmlMerészség, a konvenciókon való túllépés, stílusteremtés – ez jellemzi azokat a nagy tervezőket, akik a 20. században átírták a divat történelmét. Coco Chanel, Christian Dior, Yves Saint-Laurent mind nagy hatású tervezők, akiknek a neve összeforrt Párizzsal. Trend--Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hőseihttp://www.life.hu/trend/20160704-melanie-gaydos-winnie-harlow-madeline-stuart-es-shaun-ross-betegseggel-rendellenesseggel.htmlSzerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maguk nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők! TrendOrigoCéline Dion újra önmaga! Szexi szerelésben állt kamera eléhttp://www.life.hu/trend/20160705-celine-dion-fekete-borszerkoban-szexi-szerelesben-tunt-fel-az-ozvegy-foto.htmlA 47 éves énekesnő a jelek szerint teljesen kivirult az elmúlt hetekben. A sztár több lábon szeretne állni a jövőben. TrendAFPKi tud neki ellenállni? Hatalmas pillákkal csábít Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20160705-tolvai-reni-szexi-pillakal-fotozta-magat.htmlA műszempilla még mindig hódít; ezúttal Tolvai Reni mutatta meg, hogy neki is remekül állnak a hosszú pillák. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.