Repülőteret neveztek el Cristiano Ronaldóról

Funchal Madeira Cristiano Ronaldo repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldóról nevezik el a funchali nemzetközi repülőteret. A hírt a sztárfocista luxusszállodájának (Pestana CR7) megnyitóján jelentette be Miguel Albuquerque, a madeirai regionális önkormányzat elnöke.

Mivel is kedveskedhetne valaki egy olyan szupersztárnak, akinek mindene, de tényleg mindene megvan? Mondjuk egy repülőtérrel? Ezt tették Madeirán is: mostantól, ha Funchalba utazunk, akkor Cristianio Ronaldo repülőtéren landolunk. Jó alkalom volt a bejelentésre, hogy a sziget legnagyobb büszkesége, Ronaldo éppen Funchalban, a szülővárosában nyitott egy luxusszállodát. A hotel földszintjén egy Ronaldo-múzeum is helyet kapott.

A madeiraiak kedességét Ronaldo az Instagramon köszönte meg. A képet valószínűleg a magángépéről posztolta, ahol elképesztő luxus uralkodik.

Thanks Madeira

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

Így néz ki a szex a vagina belsejébenhttp://www.life.hu/trend/20160724-kamera-rogzitette-milyen-a-szex-a-vagina-belsejeben.htmlKim Kardashian is szájon csókolta kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160724-kim-kardashian-megmutatta-kislanyat-egy-videoban-akit-szajon-csokolt.htmlMüncheni lövöldözés: A halálos áldozatok többsége külföldihttp://www.life.hu/news/20160724-lovoldozes-munchenben-a-halalos-aldozatok-tobbsege-kulfoldi.htmlTigrisek öltek meg egy nőt a vadasparkbanhttp://www.life.hu/news/20160724-tigrisek-oltek-meg-a-not-a-kinai-vadasparkban.htmlDurva baleset a Hungaroringen - Csoda, hogy életben maradt a pilótahttp://www.life.hu/news/20160724-gp3-budapest-forma-1-akash-nandyra-csunya-balesete.html3 gyereket szült 12 hónap alatt - Így néz ki most az anya pucér testehttp://www.life.hu/csalad/20160724-3-gyerek-12-honap-alatt-megmutatta-testet-az-anya-meztelen-foto-anyatest.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.