Sokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunk

fashion week sokkoló cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit.

Az igazi tevepata

A jelmeztervező, Michele Clapton nem a hagyományos értelemben vett tevepatát villantott. Sokkoló ilyet látni egy dizájnertől.

Forrás: AFP

Jetipapucs

A Grand Budapest Hotel premierjén Tilda Swinton valamiért a jetipapucsot látta a legmegfelelőbb viseletnek. Pedig mennyivel szebb lett volna ez a maszkulin outfit egy nőiesebb darabbal.

Forrás: Northfoto

Cápacipő

Hol máshol viselhette volna a a színésznő, Downtown Julie Brown ezt a borzalmas cipőt, mint Sharknado premierjén. Zs kategóriás film, zs kategóriás cipő, és a ruha sem ad többet.

Forrás: Northfoto,AFP

Csillivilli

Az összhatás egyébként nem is olyan rossz, ilyen egyszerű ruha mellett simán elfér egy extrém cipő. Közelről viszont tényleg egy kicsit sok, a szegecsek nélkül viszont szuper lenne, és Angie Harmon helyében mi ezt a körömfestést sem erőltetnénk.

Forrás: Northfoto,AFP

Vasember horgolt mamuszban

Ha nem szeretnél kiábrándulni kedvenc szuperhősödből, akkor ezt a képet gyorsan görgesd át. Ha viszont szeretnél egy jót nevetni, csodáld meg Robert Downey Jr. csinos horgolt házipapucsát, amit a strandon viselt.

Forrás: Northfoto

Bohóccipő

Mariah Carey exférje, Nick Cannon viselte ezt a színes, aranyszegecsekkel kirakott cipőt az amerikai X-Faktor egyik felvételén.

Forrás: Northfoto,AFP

Lady Gaga és a holdjárók

Lady Gaga aztán ért a drámai megjelenéshez. Mostanában egyre inkább csak a vörös szőnyegre vesz fel hasonló holdjárókat, de korábban utcai viseletként is simán felvett egy ilyen darabot.

Forrás: AFP, Northfoto

Amikért odáig vagyunk

Azért nem minden extrém cipő borzalmas. Korábban például Eva Longoria és Emily Rossum cipőjéért lelkendeztünk, és máig is imádjuk őket.

Eva Longoria Forrás: AFP

Emmy Rossum Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.