Leszerepeltek! Ők voltak az Emmy-gála legrosszabbul öltözött celebjei

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison -
Emmy Anna Chlumsky stílusmustra Sarah Hyland Kerry Washington Heidi Klum Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este rendezték meg a tévés Oscarnak is nevezett Emmy-gálát, ahol a jól öltözött celebek száma nem volt túlságosan magas. A kevésbé ismert színészek lepipálták híresebb társaikat. Nézzük, kik voltak a legrosszabbul öltözött celebek. 

Emily Ratajkowski ezúttal nem hozta a szintet. Az egyébként lágy, könnyű esésű ruhát, aminek a színe is csoda szép volt, teljesen elrontotta ez a mellbugyor, de a modell újabb pornós nézése sem tette elegánssá a ruhát.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Heidi Klum és az aszimmetria ezúttal nagyon nem voltak jó barátok. Az egyik oldalon ujjas, a másik oldalon pántos ruhában egyedül a modell csodás lábát tudjuk dicsérni.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Hiába imádjuk Brendon Maxwell tervezéseit, amelyek Lady Gagán például mindig tökéletesen mutatnak, ez a fekete ruha Kerry Washingtonon nem nevezhető telitalálatnak. A várandós színésznőn amúgy is jobban állt volna egy színesebb darab, de az összhatás a kibontott hajával sem volt túlságosan megnyerő.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A My Girl egykori gyereksztárja, Anna Chlumsky nagyon nem járt jól ezzel a ruhával. Hatalmasra nagyította a bájos színésznőt, valójában sehogy sem állt rajta, és az uszály is olyan esetlenül lógott mögötte, hogy rossz nézni.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Hasonló szabású ruhákkal Emma Watson próbálkozott igencsak gyakran, és egyszer-egyszer még be is jött neki. Sarah Hyland választásáért azonban most egyáltalán nem vagyunk oda.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Ki tévedett a legnagyobbat?

67 éves lett a világ legelső szupermodellje! Így írta át a divat történelmét Twiggyhttp://www.life.hu/trend/20160916-twiggy-a-vilag-elso-szupermodellje-67-eves-lett.htmlHatalmas őzikeszemek, rövid haj, extrémen vékony testalkat, ő volt Twiggy az 1960-as években, amikor is meghódította az egész világot, és hatására éles kanyart vett a divat története. Trend--"Légy önmagad!" - Ez a sminkmesterek mottója 2016 őszénhttp://www.life.hu/trend/20160916-legy-onmagad-a-szepsegapolasban-is-2016-oszen.html"Be Yourself!" - mondja Larion Oscar, aki szerint eljött az egyéniségek korszaka. A tervezők ugyanis még soha nem hagytak ilyen nagy szabadságot, teret a különcöknek, mint ebben a szezonban. TrendOrigoA legrosszabb, ami egy modellel történhet! A top 10 legnagyobb esés a kifutón!http://www.life.hu/trend/20160915-modellesesek-a-kifuton.htmlEgy rossz lépés, és máris a világsajtóban találhatja magát a kifutón négykézláb ügyeskedő modell, aki egy túlságosan merészre tervezett magas sarkú miatt esett hatalmasat. A legújabb botladozó Bella Hadid lett, aki Michael Kors New York-i show-ján bukott hatalmast. Talán ez is olyan emlékezetes marad, mint Agyness Deyn vagy Naomi Campbell bukása? Idézzük fel a leghíresebb modelleséseket! TrendOrigoMa lenne 33 éves Amy Winehouse! Íme, 5 trend, amit tőle tanultunk!http://www.life.hu/trend/20160913-amy-winehouse-33-eves-lenne-ezeket-tanultuk-tole.htmlAmy Winehouse azon legendák közé tartozik, akiket népszerűségük nyomott agyon. 2006-ban megjelent Back to Black című lemeze egyszerűen akkora dobás volt, amiért nem kevesebb volt a "jutalom", mint a világ rajongása. Ez pedig túl sok volt Amy-nek, akit mindeközben férje befolyásolása kemény drogossá és alkoholfüggővé tett. Nem volt visszaút: a 27-esek klubjában talált csak békére. TrendOrigoPuncivillantás felsőfokon! Ez a legújabb trend a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20160912-a-puncivillantas-a-legujabb-trend-a-voros-szonyegen.htmlA köldökig dekoltált ruhák ideje lejárt. Bella Hadid puncivillantása óta mindenki így akar kitűnni a vörös szőnyegen. Nektek mennyire jön be ez az új irány? Trend--Mutat is meg nem is! Sejtelmes hálós szettek őszrehttp://www.life.hu/trend/20160909-sejtelmes-halos-szettek-oszre.htmlTi is imádjátok az olyan szetteket, amik mutatnak és közben el is takarnak? Sejtelmes, romantikus, érzéki hatást ad ez a furcsa kettősség, amire most három outfitet mutatunk nektek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.