3 cipő, amit mindenképpen szerezz be őszre

láb2016 bakancs cipő csizma ősz sportcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt az ősz, a bőr- és ballonkabátok, a sálak, a kötött pulcsik időszaka, és persze a sportcipőké és bokacsizmáké. Idén ősszel mi ezeket a fazonokat ajánljuk! Szerezd be a kedvencedet!

Sneaker

A sportcipők népszerűsége ősszel sem csökken. Habár a slip-on fazon már kevésbé megy, a sneakerek továbbra is a legnépszerűbb cipők manapság.

1. Pull&Bear 9995 forint 2. Zara 9995 forint 3. CCC 13 990 forint 4. Mango 9995 forint 5. H&M 9490 forint 6. Pull&Bear 6995 forint Forrás: Origo

Bokacsizma

Ősz végén talán már egy magas szárú csizmára is szükségünk lesz, de egyelőre egy bokacsizma is elegendő. Laza, kényelmes, praktikus, szuper választás a hétköznapokra is.

1. Mango 22 995 forint 2. CCC 20 900 forint 3. H&M 9990 forint 4. CCC 9790 forint 5. Pull&Bear 9995 forint 6. Deichmann 15 900 forint

Fűzős bakancs

A fűzős bakancs a legmenőbb újdonság idén. Magas és lapos fazonokban is megtalálható a boltok kínálatában, ráadásul nagyon kényelmesek.

1. Deichmann 9990 forint 2. Pull&Bear 14 995 forint 3. Bershka 14 995 forint 4. CCC 10 900 forint 5. H&M 9490 forint 6. Zara 25 995 forint Forrás: Origo

Kényeztesd a lábad! Szuper pakolások, amivel felkészülhetsz az őszre

A nyári szezonban a szokásosnál sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve a lábunk. Ráadásul ha közben nem kényeztetjük néha, nyár végére a papucsok és a szandálok okozta bőrkeményedésekkel lehet tele a lábunk, nem beszélve arról, hogy a talpunk milyen fájdalmakat élhet át. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Támogatott tartalom.

Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!http://www.life.hu/trend/20160921-sokkolo-ferfitrendek-new-yorkbol-ruzs-szoknya-csipke-ferfiaknak.htmlVéget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat! TrendAFPA retro továbbra is hódít – Beszámoló a New York Fashon Weekrőlhttp://www.life.hu/trend/20160921-a-legnagyobb-tervezok-kollekcioi-a-new-yorki-divathetrol.htmlItt az ősz, végre elkezdődött egy újabb szezon, ami a divatbemutatókat illeti. A New York Fashion Weeken már be is mutatták a legnagyobb tervezők 2017-es tavaszi-nyári kollekcióit. Most kiderül, mit fogunk viselni jövőre! Trend--Kulisszatitkok a New York-i divathétről: mi már tudjuk, hogy sminkelsz majd jövőre!http://www.life.hu/trend/20160919-new-york-fashion-week-beauty-secrets-kulisszatitkok-larion-oscartol.htmlLarion Oscar az első hazai sminkmester, aki a legnagyobb tervezők divatbemutatóin dolgozott a New York Fashion Weeken, most beavat a kulisszatitkokba. A pazar ruhák élménye mellett innovatív sminktechnikákkal lehetsz gazdagabb. Íme, a divatmetropolisz legforróbb titkai! TrendOrigo67 éves lett a világ legelső szupermodellje! Így írta át a divat történelmét Twiggyhttp://www.life.hu/trend/20160916-twiggy-a-vilag-elso-szupermodellje-67-eves-lett.htmlHatalmas őzikeszemek, rövid haj, extrémen vékony testalkat, ő volt Twiggy, aki az 1960-as években meghódította az egész világot, hatására éles kanyart vett a divat története. Trend--A legrosszabb, ami egy modellel történhet! A top 10 legnagyobb esés a kifutón!http://www.life.hu/trend/20160915-modellesesek-a-kifuton.htmlEgy rossz lépés, és máris a világsajtóban találhatja magát a kifutón négykézláb ügyeskedő modell, aki egy túlságosan merészre tervezett magas sarkú miatt esett hatalmasat. A legújabb botladozó Bella Hadid lett, aki Michael Kors New York-i show-ján bukott hatalmast. Talán ez is olyan emlékezetes marad, mint Agyness Deyn vagy Naomi Campbell bukása? Idézzük fel a leghíresebb modelleséseket! TrendOrigoRagyogj az indián nyár színeiben! A hónap sminktrükkjehttp://www.life.hu/trend/20160914-a-honap-sminktrukkje-az-indian-nyar-ragyogasa-larion-oscartol.htmlItt az indián nyár: ragyogj a bársonyos napfényben! A naplemente káprázatosan gazdag színvilágát idézi ez a fantasztikus smink is, amit mindenképpen ki kell próbálnod ebben a hónapban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.