fashion week ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal három izgalmas trendet emeltünk ki a 2016-os őszi–téli szezonból, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ha egy kis extra izgalommal szeretnéd fűszerezni a hétköznapokat.

Bomberdzseki a vagányoknak

Akár egy elegánsabb szetthez is működik, ha igazán vagány vagy. Ráadásul magából a bomberből is vannak sportosabb és fényesebb anyagú, csinosabb változat, úgyhogy könnyen megtalálhatod a stílusodhoz illőt.

Zara 17.995 forint, Mango 19.995 forint, H&M 9990 forint Forrás:

Metálos részletek a tündökölni vágyóknak

A bevállalósok elegáns alkalomra választhatnak ezüstcsillogású ruhát, hétköznapra pedig fényes nadrágot vagy felsőt. De csak egyes részleteken is izgalmasan mutat ez a trend, akár a cipőről, a táskáról, vagy az ékszerekről legyen szó.

Bershka 6995 forint, Zara 9995 forint, H&M 8990 forint Forrás:

Bársony az elegancia híveinek

A bársony a metálhoz hasonlóan igazán extrém, feltűnő trend, viszont nagyon elegáns hatást kelt. Itt is válogathattok a kabátok, nadrágok, zakók, ruhák sokaságából, ráadásul a zöld, a piros, a kék mindenféle árnyalatában.

Bershka 4995 forint, Mango 27.995 forint, Zara 4995 forint Forrás:

3 cipő, amit mindenképpen szerezz be őszre

Végre itt az ősz, a bőr- és ballonkabátok, a sálak, a kötött pulcsik időszaka, és persze a sportcipőké és bokacsizmáké. Idén ősszel mi ezeket a fazonokat ajánljuk! Szerezd be a kedvencedet!

Így sminkelj, ha Mérleg a csillagjegyed!http://www.life.hu/trend/20160926-igy-sminkelj-ha-merleg-a-csillagjegyed-larion-oscar-sminktippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Mérleg havában születtél. Trend--Az eltorzult celeblábak tanulságai: avagy így vigyázz a lábadrahttp://www.life.hu/trend/20160926-az-eltorzult-celeblabak-tanulsagai-vagyis-igy-vigyazz-a-labadra.htmlA vörös szőnyeges eseményeken látjuk, milyenre deformálódtak a celebek lábai. Az állandó magassarkúzás, a hatalmas sarkak, a kényelmetlen hegyes orrok megteszik a hatásukat. TrendOrigoBetiltott óriásplakátok, túlfűtött szexualitás és meztelenkedés – A divatipar sötét oldala (18+)http://www.life.hu/trend/20160915-tulfutott-szexualitas-a-reklamokban.htmlA meztelenkedés, a szexualitás nyilvános ábrázolása ma már alig döbbenti meg az embereket. Elcsépelt közhely lett, ami korábban elemi erővel hatott: akár egy jól időzített meztelenség a színpadon, egy erotikus vonalat képviselő óriásplakát. Ma viszont már sokszor öncélú és unalmas, egyszerűen kifulladóban van ez a trend is. De nézzük, mit jelentett a meztelenkedés korábban, és mekkorát ütöttek az erre építő divatkampányok! TrendOrigoDivatbemutatózz, alkoss, inspirálódj! 5+1 kihagyhatatlan program a Design Hétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160922-kihagyhatatlan-programok-az-idei-design-hetrol.htmlA Design Hét Budapest szeptember 23-tól október 2-ig rengeteg programmal várja a művészetek, a design, a divat és az alkotás szerelmeseit. Íme, 5+1 program, amit mi biztosan nem hagyunk ki! Trend--3 cipő, amit mindenképpen szerezz be őszrehttp://www.life.hu/trend/20160922-3-cipo-amit-mindenkeppen-szerezz-be-oszre.htmlVégre itt az ősz, a bőr- és ballonkabátok, a sálak, a kötött pulcsik időszaka, és persze a sportcipőké és bokacsizmáké. Idén ősszel mi ezeket a fazonokat ajánljuk! Szerezd be a kedvencedet! Trend--Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!http://www.life.hu/trend/20160921-sokkolo-ferfitrendek-new-yorkbol-ruzs-szoknya-csipke-ferfiaknak.htmlVéget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.