Ez te vagy, Kristen? Alig lehet ráismerni a színésznőre

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
színésznő Kristen Stewart Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat egykori színésznője már gyakorlatilag semmiben sem hasonlít régi önmagára. 

Kristen Stewart a minap tiszteletét tette a "Certain Woman" című film New York-i premierjén. Brutálszőke, fiús frizura, burgundi öltöny melltartó nélkül: a színésznőnek már köze sincs az Alkonyat szende Bellájához.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Miért is lenne - azóta rengeteg minden történt vele. Rájött, hogy a saját neméhez jobban vonzódik, mint a férfiakhoz, sőt, hamarosan nemváltó műtétre készül.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Pár hete a színésznőt egy másik premieren kapták lencsevégre, akkor meg is mutattuk, mennyit változott az elmúlt években.

Micsoda dög! Észvesztően fest Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20161003-palvin-barbi-modellel-gyonyoru-sminkben-es-szexi-ruhaban.htmlPalvin Barbi ismét megmutatta, hogy nemhiába ő az egyik legsikeresebb magyar modell. TrendOrigoRihanna vattacukornak öltözött: Jöttek is rá a legyek!http://www.life.hu/trend/20161002-rihanna-enekesno-a-parizsi-divatheten-vattacukornak-oltozott.htmlHa ruhákról van szó, a világsztár szereti elengedni a fantáziáját: ezúttal is így tett. Trend--Teste helyett az arca volt "pucér" - Smink nélkül pózolt Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20161002-smink-nelkul-jelent-meg-a-nyilvanossag-elott-kim-kardashian.htmlKim Kardashian általában félcentis vakolattal pózol a vörös szőnyegen, most azonban úgy döntött, meztelenkedés helyett csak az arca lesz "pucér". TrendOrigoHová lett az elegancia? Jennifer Lawrence kissé alulöltözött a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20161002-jennifer-lawrence-szineszno-sima-farmerben-jelent-meg.htmlA mindig bombacsinos színésznő sem lehet állandóan csúcsformában. Trend--Egy szál törülközőben fotózták az álomszép Bella Hadidothttp://www.life.hu/trend/20160928-mario-testino-fotos-bella-hadid-modellt-fotozta.htmlA világhírű fotós, Mario Testino újabb világsztárt kapott lencsevégre egy szál törülközőben. TrendOrigoBugyi nélkül, átlátszó ruhában jelent meg Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160930-nagyon-sokat-villantott-kim-kardashian-a-parizsi-divatheten.htmlKim Kardashian szerint a párizsi divathét csakis róla szól, és milyen igaza van: olyan ruhába bújt a Balmain-bemutatóra, amilyet rajta kívül senki más nem merne bevállalni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.