Egy skót nagymama sminkvideója robbantotta fel az internetet

fashion week Sandra Boylan smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet telis tele van sminkvideókkal, amikben többnyire fiatal nők mutatják meg, hogyan lesznek még szebbek és szexisebbek. A skóciai Sandra Boylan azonban egészen másra vállalkozott.

A skót nagymama egy igen vicces videón ad sminktippeket az idősebb korosztálynak. A 64 éves, Kennoway-ben élő Sandra Boylan rúzst ugyan használ a videóban, a másik fő "eszköz" azonban a cellux, ezzel teszi még feszesebbé a bőrt.

A hat unokás nagymamának arra is remek ötlete támadt, mit tegyen az ember lánya, ha épp nincs jó passzban a frizurája. A vicces videó nagyon népszerű lett a neten: 600.000 ember már megnézte a nagyi mókázását.

Szuper sminkek 40 felett

Minden életkorban más dolgokat érdemes kihangsúlyozni a sminkeléskor-itt megmutattuk, 40 év felett mire kellene jobban odafigyelni a sminkelésben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.