Akik szégyent hoztak a jó ízlésre 2016-ban - A 10 legnagyobb tévedés a vörös szőnyegről

katasztrófa sokkoló vörös szőnyeg ízléstelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem túlzás azt állítani, hogy sokkal több volt a divatkatasztrófa 2016-ban, mint az igazán nagy pillanat. Több ruha maradt meg az emlékezetünkben a sokkhatásnak köszönhetően, mint a gyönyörűség okozta elámulás miatt.

Lady Victoria Hervey – Oscar-afterparti

A kizárólag kristálydíszítéssel kitakart nemi szervek trendje Lady Victoria Hervey ruhájával végleg kifulladt. A korábban Beyoncé, Rihanna és Kim Kardashian által is szívesen viselt fazon eltolódott a teljes ízléstelenség irányába. Reméljük, Lady Victoria Oscar-partin viselt ruhája volt az utolsó darab, amit láttunk.

Lady Victoria Hervey Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Gigi Gorgeous – American Music Awards

Az American Music Awardson a magamutogatás és a totális ízlésficam találkozását mutatta be Gigi Gorgeous. Az egy szál melltartóhoz kapcsolt csillogó anyagdarab és a csillámkesztyű félelmetes kombináció volt.

Gigi Gorgeous Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Anna Chlumsky – Emmy

Az Első szerelem gyereksztárja egy teljesen formátlan, túl nehéz anyagból készült, furcsa palásttal ellátott ruhában jelent meg az Emmy-gálán. Egyáltalán nem volt jó választás.

Anna Chlumsky Forrás: AFP/Robyn Beck

Nicki Minaj – Met-gála

A cicivillantás sajnos 2016-ban sem ment ki a divatból. Az egyik legdurvábbat Nicki Minaj mutatta be a Met-gálán, ahol nyakig polcolta a nagyágyúkat.

Nicki Minaj Forrás: AFP/Larry Busacca

Manika – Grammy

Az amerikai énekesnő a Grammy-gálán mutatta meg, hogyan nem szabad felöltözni egy vörös szőnyeges eseményre. Egy cirkuszi porondmesternek nézett ki: teljesen kinevettette magát.

Manika Forrás: AFP/Jason Merritt

Nicole Kidman – InStyle-gála

Nicole Kidman InStyle-gálán viselt ruhája teljesen értelmezhetetlen. Egy logikátlanul összefércelt darabnak tűnik, ami semmiképpen nem való a vörös szőnyegre.

Nicole Kidman Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Tori Spelling – Jótékonysági gála

A Beverly Hills 90210 egykori színésznője a világ legdurvább divatbakiját követte el. Egészen konkrétan fordítva vette fel ezt a ruhát. Mindezt ráadásul még egy bordó csipkemelltartóval is megkoronázta, mintha az tökéletesen illeszkedne az amúgy szuper hátmegoldásnak szánt csipkéhez, ami végül a színésznő két cicije között futott végig.

Tori Spelling - Jótékonysági gála Forrás: AFP/Martin Sloan

Selma Blair – CFDA

Sokan próbálkoztak idén aszimmetrikus megoldásokkal, de szinte mindenki kudarcot vallott. Selma Blair a Council of Fashion Designers of America díjátadójának vörös szőnyegén viselte ezt az egyik oldalon ujjatlan blézert, ami szörnyen festett rajta.

Selma Blair Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Kourtney Kardashian – Jótékonysági gála

A Kardashian család idén sem volt mentes a divatkatasztrófáktól. A rengeteg lehetőség közül most Kourtney középen fodrozott és oldalt nude tüllel varrt ruháját választottuk. Ez a ruha senkinek nem állna jól!

Kourtney Kardashian Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Nicole Scherzinger – The Fashion Awards

Nem is értjük, hogy év végére mi történt Nicole Scherzingerrel. A legutóbbi vörös szőnyeges eseményeken olyan közönségesen festett, hogy nem ismertünk rá. Talán összeveszett a stylistjával?

Nicole Scherzinger Forrás: Northfoto

Ki volt az év legrosszabbul öltözött sztárja?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.