Pharrell Williams Ryan Gosling Tom Hiddleston Golden Globe 2017 Eddie Redmayne Golden Globe-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öltönyös pasikból sem volt hiány a Golden Globe vörös szőnyegén. Extrém megoldásokat viszont most nem nagyon láttunk, mindenki inkább a klasszikus eleganciára szavazott és persze a csokornyakkendőre.

Eddie Redmayne sokszor visel különleges darabokat, ezúttal azonban ő is a klasszikus feketénél maradt.

Eddie Redmayne Forrás: AFP/Frazer Harrison

Még egy díjat is bezsebelt Tom Hiddlestone, akiről azt rebesgetik, a következő 007-es ügynök lehet.

Tom Hiddlestone Forrás: AFP/Kevin Winter

Ryan Gosling az este legnagyobb sztárja volt Emma Stone-nal együtt, ugyanis közös filmjüket díjjal jutalmazták, ráadásul a két főszereplő is aranyglóbusszal távozott.

A legrosszabbul öltözött sztárok a Golden Globe díjátadón

Ahogy az lenni szokott, most sem volt bakimentes a vörös szőnyeges bevonulás. A Golden Globe-gálára ezúttal is több sztár választott olyan ruhát, amit egyáltalán nem tudott életre kelteni. Mutatjuk is őket!
Ryan Gosling Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Pharrell szokása szerint valami mást, valami különlegesebbet hozott. Csak az a sapka ne lett volna.

Pharrell Forrás: NORTHFOTO

Jeremy Renner szintén a fehér zakó, fekete nadrág kombinációjára szavazott.

Jeremy Renner Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kinek a stílusa jön be legjobban?

A legstílusosabb sztárpárok a Golden Globe vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170109-a-golden-globe-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA helyi idő szerint hétfőn éjjel tartott Golden Globe-gálára sokan a szerelmükkel, házastársukkal érkeztek. Nézzük, kik voltak a legédesebben turbékoló és legstílusosabb álompárok a vörös szőnyegen. Trend--Amikor a ruha és viselője között nincs meg az összhang - A Golden Globe-gála legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20170109-a-legrosszabbul-oltozott-celebek-a-golden-globe-galarol.htmlAhogy az lenni szokott, most sem volt bakimentes a vörös szőnyeges bevonulás. A Golden Globe-gálára ezúttal is több sztár választott olyan ruhát, amit egyáltalán nem tudott életre kelteni. Mutatjuk is őket! Trend--A legszebb estélyik a Golden Globe vörös szőnyegéről - Szavazz a kedvencedre!http://www.life.hu/trend/20170109-a-legszebb-estelyik-a-golden-globe-voros-szonyegerol.htmlA 74. Golden Globe-gála nagy meglepetéseket hozott, ami a vörös szőnyeges bevonulást illeti. A sztárok kiléptek a megszokott estélyik unalmas egyhangúságából, és szuper ruhákat választottak a filmünnepre. Mutatjuk is a kedvenceinket! Trend--Kiderült a születésnapos Katalin hercegné szépségtitka! Lesd el te is!http://www.life.hu/trend/20170106-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-katalin-hercegne.htmlKate Middleton az angolok stílusikonja. Kifinomult eleganciájának titka, hogy figyelembe veszi saját színeit (bőr, szem, haj), és a sminkszereit ehhez választja: ezért olyan természetes hatású mindig a megjelenése. Azon kevés híresség közé tartozik, akik maguk készítik el minden alkalomra a sminkjüket. A királynői megjelenéshez próbáld ki Katalin praktikáit! Trend--A tökéletlenség vonzásában - Divatikonok, akikre 2016-ban figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatikonok-akikre-2016ban-figyeltunk-fel.htmlA szépség nem mindig a tökéletességről szól. Sőt, gyakran a tökéletlenségben, az asszimetrikusban, a szokatlanságban sokkal nagyobb gyünyörűséget jelenthet esztétikumot keresni. Nem mondhatóak abszolút tökéletes szépségnek azok a lányok sem, akikre idén divatikonként figyeltünk fel, de annál több izgalmat tartogat a külsejük és a szemléletmódjuk is. TrendOrigoÁlomestélyik a vörös szőnyegről! 2016 legmesésebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20161219-alomestelyik-a-voros-szonyegrol-2016-legmesesebb-ruhai.html2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.