Palvin Barbi egy szál törölközőben pózol

fotózás videó Palvin Barbi szexi fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően szexi képet tett közzé Palvin Barbi a közösségi oldalán. Ráadásul még egy videóval is megörvendeztette a követőket. 

A híres magyar modell Alexina Graham és Jasmine Daniels társaságában vett részt egy neves fotózáson, egy neves márka megbízásából.

Bts with these babes @realbarbarapalvin @alexinagraham

Jasmine Daniels (@jasminendaniels) által közzétett fénykép,

A 3 fiatal szépség láthatóan jól érezte magát, hiszen számos fotóval árasztották el a közösségi oldalakat, amelyektől az internet népe teljesen megőrült.

3 is a crowd... gotta go

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Egy szál törölköző, vizes fürtök, igéző tekintetek és fantasztikus idomok. Ezekre számíthat az, aki megnézni az alábbi képeket, illetve azt a videót, amin még egy kis táncolást is mutattak a csajok.

Causing trouble on set with @realbarbarapalvin @lorealhair #showertime #alwayshavingfun #loreal #dancingisimportant

Alexina Graham (@alexinagraham) által közzétett videó,

Nem gyakran fordul elő, hogy Barbi betekintést enged a kulisszák mögé, így érthető, hogy a posztja hihetetlen tömegeket mozgatott meg. 179 ezer kedvelést kapott kevesebb mint egy nap alatt. Ez elképesztő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.