Dúl a szerelem? Pal­vin Barbi után jött Budapestre Lewis Ha­mil­ton

Forrás: Instagram/Palvin Barbara -
Pal­vin Barbi Forma-1 Lewis Ha­mil­ton szórakozóhely Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint nemcsak a dögös magyar modell, de a Forma-1 sztárja is Budapesten van. Vajon ma is együtt múlatják az időt?

Barbi tegnap délután posztolta ki a hivatalos Instagram-oldalára, hogy barátnőjével, Stella Maxwell-lel együtt járják Budapest utcáit. Bár a fiatal modell nem írta a kép mellé, hogy milyen ügyben jár nálunk, valószínűleg egy újabb fotózásról van szó. A jelek szerint azonban nem egyedül érkezett a fővárosba. Ahogy korábban megírtuk, Lewis Hamilton nemcsak a Hungaroringen fordult már meg, hanem Budapest utcáin is, akkor is Barbival. Most viszont egy magyar lemezlovas számolt be arról, hogy látta a Forma-1-es pilótát, méghozzá a belváros egyik szórakozóhelyén.

Forrás: Instagram/Palvin Barbara

"Nem mindennap adatik meg a lehetőség az ember életében, hogy egy általa nagyra tartott F1-pilótának, névszerint Lewis Hamiltonnak zenéljen, mindenesetre velem ma este megtörtént a Gozsdu Manó Klubban, mi több, 1-1 tracknél még bólogatott is. Közös kép sajnos nem készült, mivel társasággal érkezett, ezért a legkevésbé sem szerettem volna belemászni az intim szférájába, de ez mit sem von le az élményből. 7 óra zenélés után jelenleg fülig érő szájjal tartok haza, hogy kipihenjem ezt a több tekintetben is emlékezetes hétvégét" - írta a fiatal dj. A jelek szerint Barbi és Lewis igen jó kapcsolatban lehetnek, főleg, ha a sztár kifejezetten a magyar lány kedvéért jött el hozzánk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.